Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Teren in Paulis de 6251 m2, cu front stradal de 42 m, la E68

PREȚ REDUS
DCIM100MEDIADJI_0390.JPG DCIM100MEDIADJI_0390.JPG DCIM100MEDIADJI_0389.JPG

PRET NOU: € 38,000 / Pret vechi: 43500 euro

Paulis, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20786
Preț: PRET NOU: € 38,000 / Pret vechi: 43500 euro
Suprafață teren: 6,251 m2
Front Stradal: 42
Tip Teren: Rezidențial

Despre această proprietate

Teren in Paulis de 6251 m2, cu front stradal de 42 m, la E68

 

Avem pentru tine un teren generos de vanzare, in Paulis, sub pretul pietei, care s-ar putea sa iti indeplineasca visul de a-ti construi o casa sau de a face o investitie profitabila. Tu decizi daca vei deveni noul proprietar al terenului de 6251 m2, cu un front stradal de 42 m, la Drumul European E68, ce se afla la o distanta de aproximativ 1,5 km de renumitul si premiatul restaurant din Paulis, Roca Bruna.

Pozitionarea strategica, cu un front stradal la Drumul European si cu celalalt front, cu iesire la caile ferate, face ca acest teren sa fie unul special, fiind pretabil pentru mai multe destinatii. Poate reprezenta un teren generos pentru constructia unei case, unde sa iti poti proiecta o vila, un hotel, o pensiune cu o curte impunatoare si generoasa cu posibilitate de amenajare inclusiv a unei piscine, gradinute private, cu solarii si vie, dar tot la fel se poate imparti in mai multe parcele, generoase pentru toti membri familiei, unde sa isi poata construi fiecare casa lui si toata familia sa stea impreuna, dar totusi fiecare sa aiba o viata privata.

Terenul poate fi ideal si pentru un investitor care se gandeste sa parceleze terenul, sa traga apa si curentul, singurele utilitati disponibile la strada in acest moment si sa vanda parcelele individual sau sa dezvolte o zona privata de case si sa faca multe familii fericite care vor sa se mute de la oras in Paulis, in aceste vremuri tulburi de restrictii si pandemie.

Un alt scenariu ar putea fi acela in care noul proprietar sa isi construiasca o hala si sa profite, pe langa modalitatile clasice de transport al produselor fabricate si/sau comercializate, de varianta de transport pe cale feroviara. O idee la fel de profitabila ar putea fi o parcare de tiruri sau deschiderea unui restaurant sau sala de evenimente cu parcare si piscina. Idei sunt multe si datorita pozitionarii pe drumul European, al frontului stradal generos, al suprafetei intinse a terenului, datorita restrictiilor existente, tot mai dese din cauza pandemiei, cu siguranta ai toate sansele sa faci o investitie sigura si profitabila, indiferent de planul pe care doresti sa il pui in practica cu acest teren.

Daca ceea ce ai citit te-a pus pe ganduri, suntem siguri ca dupa ce vei viziona aceasta proprietate, te vei convinge ca toate scenariile enumerate mai sus sunt reale si pot fi puse in practica cu sanse maxime de succes. Colegul nostru Crisan Andrei iti sta la dispozitie cu toate detaliile si te va ajuta la fiecare pas pentru a te bucura cat mai urgent de aceasta oportunitate.

Amenities and Features

Apă rece
Curent monofazic
Curent trifazic
Parcare
Parcare TIR-uri
Pretabil Centru Comercial
Pretabil depozit
Pretabil fabrica
Pretabil gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Restaurant
Sală de evenimente
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile