Rezultatele căutării dvs.

TEREN IN COVASINT cu constructie inconjurata de vie si livezi, cu vedere catre cetatea de la Siria.

€ 59,000

Covasint, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 19299
Preț: € 59,000
Suprafață teren: 5,000 m2
Tip Teren: Rezidențial
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

TEREN IN COVASINT cu constructie inconjurata de vie si livezi, cu vedere catre cetatea de la Siria.

Visele chiar pot deveni realitate!

Avem pentru tine un teren de vanzare, de 5300 m2, care s-ar putea sa iti indeplineasca visul de a-ti construi o casa pe un teren inconjurat de livezi si o vie in spatele casei. Indiferent de anotimp, aici cu siguranta iti vei gasi linistea si te vei putea bucura de o priveliste de poveste, de fiecare data cand vei privi, alaturi de familie si toti cei dragi tie, de pe deal catre sat si catre cetatea de la Siria.

CLIP VIDEO – TEREN IN COVASINT, cu constructie inconjurata de vie si livezi, cu vedere catre cetatea de la Siria.

 

De la intrare pe proprietate, pana la platoul unde este inceputa constructia casei, vei urca pe o scara eleganta, cu stalpi din piatra naturala, care urca in zig zag, scara ce mai necesita investitii minime pentru a fi finalizata. Urcarea catre platou se face intr-un peisaj de poveste pe langa niste pomi fructiferi, ce te vor face sa uiti de efortul ce vei fi nevoit sa il depui, la urcare. In primul nivel deja construit al casei, in constructia scarilor de urcare pe deal, in plantarea viei si a pomilor fructiferi, proprietarul a investit o suma considerabila de bani, suma, timp si nervi pe care noul proprietar nu va mai fi nevoit sa le investeasca, ci doar sa continue si sa duca la bun sfarsit ce deja a fost inceput.

Odata ajuns pe platou, te vei putea bucura de o deschidere superba surprinsa de o panorama care iti va taia rasuflarea catre satul Covasint si catre cetatea de la Siria.

Proprietarul a  folosit o cantitate mai mare decat cea recomandata de fier si de ciment petru constructia primului nivel al casei. Acest lucru va putea permite noului proprietar sa se extinda la pana 4 nivele cu noua casa Casa dispune de curent electric si fantana. Pe platou, in prezent, sunt finalizate 2 casute cu 1 camera care permit noului proprietar sa poata locui fara griji, pana la finalizarea constructiei.

In spatele casei urca niste scari care te vor duce catre livada cu pomi fructiferi si catre o vie superba care te astepata de o parte si de alta a scarilor. In spatele viei se afla o alta constructie, din lemn, care a fost gandita sa serveasca ca spatiu de relaxare in mijlocul livezii cu vedere catre vie, casa si catre sat.

Daca ceea ce ai citit te-a pus pe ganduri, suntem siguri ca dupa ce vei viziona aceasta proprietate, te vei indragosti pe loc.

Doresti sa #VINZI sa #INCHIRIEZI, sa #INVESTESTI sau sa #CUMPERI o proprietate?

Noi te putem ajuta!

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent monofazic
Curent trifazic
Poartă intrare
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC