Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren extravilan de 4527 m2 cu posibilitate intravilan, în Ghioroc

€ 16,000

Ghioroc, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26092
Preț: € 16,000
Suprafață teren: 4,527 m2
Front Stradal: 31
Tip Teren: Extravilan

Despre această proprietate

Teren extravilan de 4527 m2 cu posibilitate intravilan, în Ghioroc

O oportunitate unică în comuna Ghioroc, jud. Arad! Vă prezentăm un teren extravilan plin de potențial, care vă va captiva imaginația și vă va deschide ușile către numeroase posibilități. Situat într-o zonă deosebită, aproape de șinele de tren și în imediata apropiere a minunatului lac Ghioroc, acest teren te va învălui într-o atmosferă de liniște și serenitate.

Cu o suprafață generoasă de 4527 m2 și o lățime impresionantă de 31 de metri de front stradal, acest teren reprezintă o adevărată comoară în mijlocul naturii. Dar ce face acest teren cu adevărat special este potențialul său de a deveni teren intravilan. Distanța până la pânza freatică este de 500 de metri, iar sursa de curent se află la doar 20 de metri distanță. De asemenea, rețeaua de apă se află la o distanță accesibilă de 100 de metri. Toate aceste aspecte fac posibilă transformarea acestui teren într-o oază personală în mijlocul comunității.

Cu vecinătăți precum gara și minunatul lac Ghioroc, acest teren beneficiază de o locație privilegiată. Fie că sunteți un iubitor al călătoriilor cu trenul sau un pasionat al activităților recreative pe marginea apei, veți găsi aici echilibrul perfect între conexiune și relaxare.

Ce este și mai interesant este că acest teren poate fi achiziționat cu ușurință, fie direct întreaga sumă, fie în rate convenabile. Oportunitatea de a face o investiție profitabilă sau de a-ți construi propria casă devine astfel accesibilă tuturor. Cu un preț excelent și o suprafață generoasă, acest teren este o alegere inteligentă și inspirată pentru oricine dorește să-și contureze visurile și să creeze un viitor luminos.

Fie că ești în căutarea unei investiții sigure sau a unui colț de paradis pentru tine și familia ta, acest teren îți va depăși toate așteptările. Nu lăsați această șansă să vă scape! Grăbește-te și profita acum de această ocazie rară de a achiziționa un teren cu atât potențial și de a transforma visul tău în realitate.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Birou
Pretabil Cartier Rezidential
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

TODORU LUCIAN-EMANUEL