Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Teren extravilan de 2 ha, in Gradiste, la iesire din Arad, cu proiect si autorizatii de constructii depozit, cladire birouri si parcare tiruri

Exclusivitate
PREȚ REDUS
DCIM100MEDIADJI_0450.JPG DCIM100MEDIADJI_0452.JPG

PRET NOU: € 375,000 / Pre vechi: 498000 euro

E671, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21445
Preț: PRET NOU: € 375,000 / Pre vechi: 498000 euro
Suprafață teren: 19,895 m2
Front Stradal: 22
Tip Teren: Agricol
Structură alei: Asfalt

Despre această proprietate

Teren extravilan de 2 ha, in Gradiste, la iesire din Arad, cu proiect si autorizatii de constructii depozit, cladire birouri si parcare tiruri

 

Teren extravilan de 2 ha, in Gradiste, la iesire din Arad, cu proiect si autorizatii de constructii depozit, cladire birouri si parcare tiruri.
Pret: 498000 euro

Terenul extravilan pe care dorim sa vi-l prezentam, in continuare, este potrivit pentru constructia unei hale de productie sau de depozitare, cladire de birouri, parcare de tiruri, schrot de masini etc. Terenul este pozitionat strategic, in sensul giratoriu, la iesire din Arad catre Sanleani si Oradea.

Terenul are un front stradal de 22 m la drumul european E671 si se afla la aproximativ 300 m de Centura Aradului. Terenul este de 19895 m2, latimea lui ajunge la 50 m, iar cu autorizatiile deja obtinute, noul proprietar va putea construi o hala de productie, o cladire de birouri si o parcare de 30 locuri de parcare pentru TIR-uri.

Zona in care se afla terenul ofera nenumarate facilitati, iar in vecinatatea lui se gasesc benzinarii, centura aradului, diferite reprezentante din domeniul auto, sali de evenimente, Metro, Momax, Labrador etc. Terenul dispune de toate utilitatile, apa, curent trifazic si monofazic, gaz si canalizare. Mai ramane doar sa va hotarati ce afacere doriti sa dezvoltati pe acest teren, sa ne contactati si sa stabilim de comun acord conditiile de achizitie.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati

Amenities and Features

Apă rece
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Curent trifazic
Gaz

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile