Rezultatele căutării dvs.

Teren Exclusivit de 536 m2, cu front stradal de 25 m, langa Mures

default default default

€ 120,000

Aradul Nou, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24869
Preț: € 120,000
Suprafață Propreitate: 536 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Front Stradal: 25
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă cu Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil

Despre această proprietate

Teren Exclusivit de 536 m2, cu front stradal de 25 m, langa Mures

 

Daca te afli in cautarea unui teren PERFECT, cu front stradal generos, pentru viitoarea ta casa, intr-o zona exclusivista, pe Malul Muresului, in zona Mureșel (Tabacovici), in Cartierul Aradul Nou sau daca esti un dezvoltator si cauti zona ideala, care iti garanteaza vanzarea imobilelor pe care le construiesti, avem o veste extraordinara pentru tine. Tocmai am preluat in exclusivitate, la vanzare, un teren, pe strada Diaconu Coresi, Nr. 3, cu acces asigurat de un drum asfaltat, cu iluminat public si toate utilitatile incluse in pret, la aproximativ 70 m de Raul Mures.

Pe teren se afla o casa veche si mai multe anexe ce trebuie demolate, iar caramida rezultata poate fi refolosoita sau vanduta pentru recuperarea costurilor acumulate. Frontul stradal al terenului este de 25 m. Datorita frontului stradal generos, terenul poate fi parcelat. Pe teren se pot construi o casa spatioasa, un duplex, un triplex sau chiar un bloc pe 3 nivele (P+E+M). Terenul se afla la o distanta de 1 km de Lidl, magazine, benzinarie, restaurante etc.

Zona Muresel sau Tabacovici, cum o mai stiu o parte dintre noi, este cunoscuta pentru locuitorii din zona care detin diferite afaceri importante din Arad si nu numai, politicieni, angajati in functii inalte la stat, pentru siguranta care o ofera zona, pentru modul de recreere si posibilitatea de a face sport in aer liber.

Daca ai nevoie de solutii complete pentru a cumpara acest teren si pentru a construi viitoarea ta casa, de la finantatori (banci, IFN-uri) constructori, desgineri, arhitecti, topografi, mobilier etc, te putem ajuta cu partenerii nostri. Mai ramane doar sa te decizi.

Daca si tu doresti sa locuiesti sau sa investesti inteligent, aceasta este o oportunitate extraordinara, noi iti stam cu drag la dispozitie.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Gresie
Pretabil închiriere
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC