Rezultatele căutării dvs.

Teren exclusivist, de 930 m2, in cel mai premiat cartier din Arad, Westfield

default default default

PRET NOU: € 72,000 / Pret vechi: 80000 euro

Westfield, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 22708
Preț: PRET NOU: € 72,000 / Pret vechi: 80000 euro
Suprafață teren: 930 m2
Internet: Cablu
Front Stradal: 14
Tip Teren: Rezidențial

Despre această proprietate

Teren exclusivist, de 930 m2, in cel mai premiat cartier din Arad, Westfield

 

Dacă ești în căutarea unui teren aflat intr-o zona exclusivista a cartierului Westfield, la pretul pietei, trebuie sa vezi acest teren, aflat in zona 1, zona in care nu vei mai gasi un teren similar la vanzare. Westfield este cel mai premiat cartier la nivel national si unul dintre cele mai selecte cartiere din Arad. Aici si-au gasit caminul sute de Aradeni care apreciaza linistea, aerul curat, siguranta familiei si a copiilor, iar in prezent au construit o comunitate de locuitori de calitate si binevoitori, cu care iti doresti sa te imprietenesti.

Westifled ofera utilitati complete, de la apa, la gaz, canalizare si curent electric. Calitatea vietii in Westifeld este asa cum ai visat-o, iar acum ai posibilitatea sa faci si tu parte din ea, achizitionand un teren special, intr- zona Premium, unde sa iti poti construi casa visurilor tale.

Facilitatile pe care le ofera acest cartier le regasim, in cartierele cu cele mai inalte standarde de calitate ale vietii, existente in cartierele private la nivel national, cu o intrare vizibila si impunatoare in Cartier, cu drumuri construite din dale, care ofera senzatia de privat si primitor, drumuri iluminate, magazine alimentare, piscina, sala de fitness, locuri de joaca, gradinita, teren de fotbal, camere de luat vederi, iar in curand exista in proiect si un centru comercial.

Terenul are un front stradal de 14 m si o suprafata de 930 m2 , iar in pret este inclus si un proiect de casa autorizat.

Cred că merită să vezi această proprietate, daca iti doresti sa traiesti la cele mai inalte standarde de calitate a vietii din Arad, in cel mai mediatizat, mai mare si mai premiat Cartier privat din Arad, intr-o zona exclusivista unde nu ai nici o sansa sa mai gasesti un alt teren la fel de frumos, in Westfield.

Facilități și caracteristici

Other Features
Autorizație Construcție
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
PUZ aprobat
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA