Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Teren de 9 ha, aflat la iesirea de pe Autostrada A1, in Ortisoara

PREȚ REDUS

PRET NOU: € 390,000 / Pret vechi: 450000 euro

Ortisoara, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 22712
Preț: PRET NOU: € 390,000 / Pret vechi: 450000 euro
Suprafață teren: 90,000 m2
Front Stradal: 100
Tip Teren: Agricol

Despre această proprietate

Teren de 9 ha, aflat la iesirea de pe Autostrada A1, in Ortisoara

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va aducem la cunostinta posibilitatea de a face o investitie profitabila, achizitionand un teren de 9 ha la coborarea de pe autostrada, in Ortisoara.

Tinand cont de faptul ca terenul se afla chiar la coborarea de pe Autostrada A1, in Ortisoara, in Judetul Timiș, acest teren poate reprezenta o mina de aur pentru un investitor cu viziune care dispune de resursele financiare sa dezvolta un parc industrial de hale, benzinarie, parcari, restaurante, fast food, spalatorii de tiruri si autoturisme, punct vamal si instalare de panouri cu reclame. O alta oportunitate ar fi aceea de a construi hale si de a le inchiria sau se poate inchiria terenul pentru zone comerciale si industriale sau se pot monta panouri fotovoltaice. Datorita faptului ca terenul se afla exact la iesirea de pe autostrada, cei care vor cobori de pe autostrada, vor putea sa aleaga sa faca un popas in zona comerciala, a afacerilor construite pe teren.

Tot ce se afla pe teren este vizibil, de pe ambele sensuri de mers ale autostrazii, acest detaliu constituind de fapt garantia succesului afacerilor ce urmeaza sa fie intreprinse pe acest teren.

Terenul in momentul de fata este inregistrat ca teren extravilan, dar proprietarul este dispus sa se ocupe de acte si sa il transforme in intravilan. Terenul are un front stradal de 100 m cu deschidere la sensul de coborare de pe autostrada, iar proprietarul este dispus sa il vanda si in rate sau sa il de-a la schimb. La 50 m de teren se afla curentul electric, trifazic si gazul de la retea.

Aceasta oportunitate, cu siguranta nu merita ratata. Contacteaza-ne si convinge-te!

Facilități și caracteristici

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA