Rezultatele căutării dvs.

Teren de 3500 m2, pe Malul Muresului, in Aradul Nou

Exclusivitate

PREȚ NOU: € 80,500 PREȚ VECHI: 175000

Zona Muresel, Aradul Nou, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25083
Preț: PREȚ NOU: € 80,500 PREȚ VECHI: 175000
Suprafață teren: 3,500 m2
Front Stradal: 17
Tip Teren: Rezidențial
Structură alei: Pământ
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

Teren de 3500 m2, pe Malul Muresului, in Aradul Nou

 

Daca cauti o investitie profitabila, te invitam sa descoperi, in exclusivitate, un teren intravilan agricol, special, datorită amplasării, în cartierul Aradul Nou, între zona Tabacovici și accesul la noul pod peste Mureș.

Terenul are o suprafata generoasa de 3500 m2 si două fronturi stradale, unul de 17,2 m, iar celalat de aproximativ 15 m. Terenul este pretabil pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, parcari, zone de agrement cu deschidere la Mures etc.

Prețul accesibil și potențialul zonei, face din acest teren o investiție garantată, daca tinem cont ca in zona terenurile se vând si la 200 euro/m2, cu toate facilitatile incluse. Pasul următor pentru noul proprietar al terenului, imediat dupa achizitie, ar fi acela de obtinere a PUZ-ului, parcelarea lui, adăugarea utilităților, pavarea si iluminatul drumului. In zonă, lipit de acest teren, există alte parcele, pe care viitorul proprietar le poate achizitiona, în momentul de față, la prețuri rezonabile.

După construirea podului peste Mureș, zona va înflori. Este momentul să faci o investiție profitabilă pentru a te putea bucura în viitor de roadele investiție, făcute acum. In prezent, drumul de acces este de pamant, pe terenul invecinat este un stalp pe unde circula curent de inalta tensiune, iar celelalte utilitati se afla la aproximativ 100 m.

Tot in zona, la aproximativ 80 m distanta de acest teren, mai este disponibil, la vanzare, un alt teren, de 2500 m2, care te-ar putea interesa daca doresti sa dezvolti un proiect pe intreaga zona.

Contacteaz-ne pentru mai multe detalii!

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil investititii
Se vinde cu credit
Vedere către Mureș

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA