Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Teren de 1500 mp cu un front stradal generos de 24 m in Zadareni

REZERVAT
default default default

PRET NOU: € 27,000 / Pret vechi: 35200 euro

Zadareni, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 22435
Preț: PRET NOU: € 27,000 / Pret vechi: 35200 euro
Suprafață teren: 1,500 m2
Front Stradal: 24
Tip Teren: Rezidențial
Structură alei: Pământ

Despre această proprietate

Teren de 1500 mp cu un front stradal generos de 24 m in Zadareni

 

In continuare, va prezentam oportunitatea de a achizitiona un teren intravilan de 1500 m2 cu un front stradal de 24 m in Zadareni, dispus pe 3 CF-uri, fiecare cu un front stradal de 8 m, ideal pentru constructia casei mult visate. Terenul este aflat la o distanta de 12 km de Arad, in cartierul vechi de case al satului Zadareni din jud. Arad.

Accesul la teren este asigurat de un drum de pamant ce urmeaza sa fie asfaltat de primarie anul viitor cel tarziu, iar in capat, terenul se invecineaza cu linia de cale ferata. Curentul si apa urmeaza sa fie instalate pana la sfarsitul anului 2022, iar canalizarea si gazul pana la sfarsitul anului 2023. Incalzirea se poate obtine prin instalarea unor pompe de caldura, panouri fotovoltaice, centrale electrica, centrala termica pe lemne sau pe peleti, iar fosele septice pot inlocui cu succes canalizarea de la retea. Impozitele sunt simtitor mai mici aici fata de cele platite in oras, iar linistea si vederea este una extraordinara. Casele deja construite aici sunt locuite de familii tinere cu copii.

Zadareniul este primul sat dupa Arad si dispune de nenumarate facilitati, de la scoli, la locuri de munca, transport public, la autostrada, zone verzi, padure si la Raul Mures. Este satul cu cele mai multe facilitati si perspective dupa judetul Arad. Tinand cont de trendurile in domeniul imobiliar de migrare a locuitorilor din oras catre satele invecinate oraselor, la distante de pana in 20 minute de oras si a cresterii preturilor terenurilor in cartierele noi, in maxim un deceniu, valoarea zonei in care se afla terenul va creste considerabil.

Doresti sa #VINZI sa #INCHIRIEZI, sa #INVESTESTI sau sa #CUMPERI o proprietate?

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent monofazic
Curent trifazic
Pretabil investititii

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA