€ 0 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 0 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Ștrandul Moneasa

Exclusivitate
Proprietate HOT
Video

PRET NOU: € 1,120,000 / Pret vechi: 1600000 euro

Moneasa, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 18737
Preț: PRET NOU: € 1,120,000 / Pret vechi: 1600000 euro
Număr Terase: 3
Număr Nivele: 2
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Lemn
Structură gard: Lemn
Structură alei: Dale
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală pe lemne
Climatizare: Aer condiționat
Internet: Cablu
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Not Available
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Statiunea Moneasa este una dintre cele mai vanate statiuni din jud Arad si din tara, atunci cand vine vorba de recuperare medicala si de relaxare. Unul dintre motivele pentru care aceasta statiune este atat de cautata este datorita apei curative extrasa de la mari adancimi si datorita calitatii foarte ridicate a aerului.

Nivelului crescut de ioni negativi, de peste 1500 unitati este foarte benefic organismului.De cand a fost renovat, Strandul din Moneasa aduce profit an de an, iar potentialul de dezvoltare al afacerii este inca foarte ridicat.Domeniul, pe care se intinde strandul, este complet ingradit si are 3 cai de acces. Pe domeniul strandului ve-ti gasi 1 bazin de 25 m × 12 m si 2 bazine de 14 m × 6 m, alimentate cu apa termominerala, la o temperatura medie de 26 grade. Pe pe spatiul verde va asteapta sezlonguri pe care sa va inindeti atunci cand va doriti sa va relaxati intr-un mediu comfortabil si curat. Strandul din Moneasa mai este dotat cu 2 bai publice cu vestiare, o cladire care in prezent functioneaza ca si restaurant si sala de evenimente. Tot aici ve-ti gasi singura sala de bowling cu 2 piste din Moneasa.

Pe domeniul strandului de 9850 m2 mai sunt construite 15 bungalowuri de 3 stele, cu 2 si 3 locuri. Tot pe domeniul strandului, mai este disponibila o casa moderna cu etaj care la parter functioneaza ca  bucatarie cu bar. In fata casei se intinde o terasa spatioasa unde pot sa manance sau sa bea 120 persoane.Tot in acest pret sunt incluse si un teren de fotbal, cu gazon sintetic, cu nocturne si o vila de lux cu etaj si demisol, cu 3 dormitoare, 2 terase, 1 dresing, 1 camera de relaxare, 4 bai, 1 living, 1 bucatarie, 1 loc de luat masa si un garaj.Aceasta afacere aduce an de an mii de clienti.

Potentialul de dezvoltare al acestei afaceri este enorm, in cazul in care bazinele s-ar acoperii si s-ar extinde afacerea oferind si alte oportunitati de divertisment precum spa, tiroliene, tras cu arcul etc. Aceasta afacere este una extrem de placuta cu posibilitati nelimitate de organizare de evenimente exclusiviste sau publice.Daca sunteti interesat sa investestiti intr-o afacere profitabila, cu o posibilitate de dezvoltare enorma, Tranc & Tranc – Luxury Real Estate va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Apă termală
Aragaz
Bar
Bazine de înot
Birou
Bucătărie
Bucătărie de vară
Cămară
Camere video
Canalizare Rețea
Congelator
Cuptor electric
Curent monofazic
Curent trifazic
Faianță
Frigider
Gresie
LCD
Mașină de spălat rufe
Mașină de spălat vase
Mașină de uscat rufe
Microunde
Parcare
Parchet laminat
Piscină
Pod
Sală de evenimente
Șemineu
Sufragerie
Tapet
Terasă
Terasă acoperită
Teren de tenis

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.

Comparați anunțurile