Rezultatele căutării dvs.

Spatiu comercial modern / casa noua vis-a-vis de Scoala Generala Taut la SUPER PRET

PREȚ REDUS
default default default default

PRET NOU: € 50,000 / PRET VECHI: 60000

Taut, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25237
Preț: PRET NOU: € 50,000 / PRET VECHI: 60000
Suprafață Propreitate: 250 m2
Suprafață teren: 500 m2
Camere : 3
Băi: 1
Anul construcției: 2019
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 220
Front Stradal: 20
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Lavabil
Încălzire: Centrală termica pe lemne
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Spatiu comercial modern / casa noua vis-a-vis de Scoala Generala Taut la SUPER PRET

 

Cautati sa achizitionati o afacere la cheie, in Taut, intr-o zona cu vad comercial, vis-a-vis de scoala? Va intereseaza sa cumparati o proprietate noua sub pretul pietei, compusa din 2 case, una noua construita in 2019 cu destinatie de Spatiu comercial si una din vaiuga cu 2 camere cu destinatie rezidentiala ?

Ne face o deosebita placere sa venim din nou cu oportunitati unice catre dvs. De data aceasta va oferim posibilitatea sa achizitionati unul dintre putinele magazine alimentare din Taut, singurul ultramodern, aflat intr-o cladire noua din 2019 cu camere de luat vederi si posibilitate de accesare de la distanta a acestora, cu rafturi, cu zona pentru casele de marcat si frigidere, cu acces la strada asflatata.

Spatiu comercial este pozitionat strategic, vis-a-vis de biserica si de singura Scoala Generala din Taut, acest lucru asigurand noului proprietar garantia unei afaceri de succes data de vadul comercial care se creaza pe perioada de derulare a scoli, pe perioada recreerii in curtea scolii si a slujbelor la biserica.

Aceasta oportunitate vine cu inca o surpriza placuta, in pretul afisat este inclusa si o casa din vaiuga cu 2 camere aflata langa spatiul comercial care poate fi renovata sau poate fi vanduta separat, in functie de dorinta viitorului cumparator. Spatiul comercial are 170 m2 construiti si 150 m2 utili si este compus din 3 camere,1 baie, 3 cai de acces, 2 in fata si 1 in spate. Incalzirea este asigurata de o centrala termica pe lemne, are izolatie termica de 10 cm, usile de acces in spatiu si geamurile sunt din termopan, iar acoperisul este din tigla ceramica. Terenul are un front stradal generos de 20 m, in fata spatiului este amenajata o terasa betonata, iar ca utilitati, apa si curentul electric sunt de la retea, iar scurgerea se face intr-o fosa septica.

Potentialul acestui magazin este dat de pozitionarea extraordinara, de suprafata generoasa, de terasa betonata din fata spatiului, de faptul ca este o constructie noua, astfel ca acest magazin poate avea destinatii precum gradinita sau scoala privata, vila noua rezidentiala, restaurant, fast-food, bar, sala de jocuri de noroc, spatiu de cazare, magazin universal cu de toate, cabinete medicale, stomatologice etc. Pretul de doar 265 euro / m2 al constructiei noi, ar trebui sa va puna cel mai mult pe ganduri daca cautati o afacere sau o casa noua in Taut. Acest pret o face sa fie o oportunitate de nerefuzat daca tinem cont ca o constructie similara ar costa cel putin de 3 ori mai mult daca iti propui sa o construiesti de la 0.

Acum puteti investi sau va puteti muta intr-una dintre cele mai cunoscute localitati din Arad si una dintre putinele localitati turistice cu acces la un lac.

In ultimul timp, localitatea Taut a luat un avant extraordinar in domeniul turismului, datorita caselor de vacanta construite, al lacului de acumulare Taut, datorita nenumaratelor activitati recreative organizate prin padure, si datorita Cetatii medievale de la Taut.

Facilități și caracteristici

Other Features
Camere video
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Izolație termică exterioară de 10 mm

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA