Rezultatele căutării dvs.

Spațiu comercial cu vitrina generoasă in Centrul Aradului

€ 750

Central, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21080
Preț: € 750
Camere : 3
Băi: 1
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 100
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Lavabil
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Aer condiționat

Despre această proprietate

Spațiu comercial cu vitrina generoasă in Centrul Aradului

Fie că ești antreprenor consacrat sau vrei să devii unul, iar domeniul în care vrei să activezi necesită un spațiu ce să îți asigure un vad pietonal bun și să fii aproape de tot ceea ce înseamnă centrul orașului și să beneficiezi de oportunitățile lui, am pentru tine soluția!

Pe strada Mețianu în zona pietonală, foarte aproape de bulevard, în una din clădirile impunătoare și pline de istorie ce le oferă zona, am pentru businessul tău un spațiu de închiriat foarte generos și cu locație bună.

Deoarece spațiul are mult front stradal (aprox.10 ml) poate fi folosit ca magazin de îmbrăcăminte, alimente, produse de uz casnic, fast-food sau cafenea, birou sau cabinet medical, salon înfrumusețare sau sediu pentru diverse servicii fie în telecomunicații, bancare, service, etc. În spate mai are un spațiu ce poate fi amenajat fie ca spațiu de luat masa cu vestiar pentru personal ( sau în orice altceva), un grup sanitar și un birou. Spațiul dispune si de o mansardă ce la nevoie poate fi folosită pentru a depozita. Suprafața la parter are 100 mp. utili plus mansarda.

Spațiul este zugrăvit în lavabil, dar necesită împrospătat, fapt ce constituie un avantaj pentru tine, deoarece îți oferă posibilitatea de-ați expune originalitatea în materie de design potrivit cu domeniul de activitate ce dorești să îl desfașori. Pardoseaua este acoperită cu gresie, ramele la geamuri și ușa din față sunt din PVC cu geam clar, iar ușile în interior sunt din MDF. Accesul în spațiu se poate face și prin spate, nu doar prin față.

Este racordat la utilități cum sunt curent, apă și canalizare. Are sistem de climatizare ce poate fi folosit în orice anotimp, vara pentru a răcori aerul din spațiu, iar iarna pentru a-l încălzi. Pentru a ține sub control costul utilităților, are contor pus pe rețeaua de apă și curent.

Ca masură de control și siguranță, spațiul dispune de sisteme de alarmă și video.
Acest spațiu se află în zonă foarte bună, iar în vecinătate la foarte mica distanță sunt Digi (RCS&RDS), farmacia Ivona și alte farmacii, apoi Piața Eroilor, Pața Mare ,Teatru, biserică, catedrală, frizerie, stație de tramvai și alte magazine non-alimentare.
Dacă te-am convins că acesta ar putea fi spațiul potrivit pentru businessul tău, contactează-mă pentru a stabili împreună o vizionare cât mai curând posibil.

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Frandoș Lavinia – Agent Imobiliar

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Birou
Bucătărie
Camere video
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Pretabil închiriere

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile