Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Spațiu comercial cu teren generos de 1440 m2, în Țipar(ID: 26863)

PREȚ NOU: € 20,000 PREȚ VECHI: 35000

Țipar, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26863
Preț: PREȚ NOU: € 20,000 PREȚ VECHI: 35000
Suprafață Propreitate: 150 m2
Suprafață teren: 1,440 m2
Camere : 2
Băi: 1
Anul construcției: 1980
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 120
Front Stradal: 55
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă cu Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Nu are
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC

Despre această proprietate

Spațiu comercial cu teren generos de 1440 m2, în Țipar(ID: 26863)

ID PROPRIETATE: 26863

Descoperă o oportunitate unică de a deveni stăpânul unui spațiu comercial impresionant în inima satului Țipar, din județ Arad! Cu o suprafață de teren generoasă de 1440 de metri pătrați și o locație privilegiată în centrul localității, această proprietate cu adevărat specială este pregătită să-ți transforme visurile în realitate.

La doar câțiva pași de proprietatea noastră, vei descoperi o comunitate vie și o varietate de facilități esențiale. Biserica, grădinița, magazinul alimentar, parcul și unitățile școlare, de la grădiniță până la școala generală, îți vor oferi toate resursele necesare pentru o viață confortabilă și convenabilă. Și nu uita de stația de autobuz din apropiere, care îți va asigura legătura rapidă și ușoară cu alte destinații importante.

Imobilul în sine este o comoară ascunsă, oferindu-ți posibilitatea de a crea afacerea pe care ai visat-o întotdeauna. Fostul bar, frumos amenajat, te va întâmpina cu o atmosferă plină de caracter și potențial. Aici vei găsi și o masă de biliard, aducând o notă de distracție și relaxare în acest spațiu versatil.

Curtea generoasă, complet betonată, oferă un cadru ideal pentru o varietate de activități comerciale. Cu un garaj mare în curte și un WC amenajat ce nu necesită renovare, ai toate facilitățile necesare pentru a-ți dezvolta afacerea fără eforturi suplimentare. Proprietatea beneficiază de apă de la rețea și canalizare asigurată de o fosă septică, asigurându-ți toate resursele necesare pentru a funcționa în mod eficient. În plus, în mai puțin de un an, va fi amenajat și vei putea beneficia de racordare la gaz de la rețea.

Calitatea construcției este un alt aspect care adaugă valoare acestui imobil. Geamurile și ușile exterioare din PVC asigură o izolație termică și fonică superioară, menținând confortul în orice moment al anului. Structura solidă din cărămidă cu văiugă demonstrează durabilitate și rezistență, oferindu-ți liniștea și siguranța pe care le cauți într-un spațiu comercial.

Și nu în ultimul rând, accesul facil pe o stradă asfaltată și climatizarea prin aer condiționat sunt doar câteva dintre avantajele suplimentare pe care le vei găsi în această proprietate. Indiferent dacă intenționezi să dezvolți un restaurant, o cafenea, un magazin sau o altă afacere, acest spațiu comercial cu teren intravilan îți oferă libertatea și flexibilitatea de a-ți materializa viziunea.

Fă primul pas către realizarea visurilor tale! Nu rata această oportunitate unică de a achiziționa un spațiu comercial cu teren în centrul satului Țipar. Contactează-ne pentru mai multe detalii și programează o vizionare! Acesta este momentul să începi o nouă etapă în viața ta profesională și să te bucuri de succesul pe care îl meriți.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Bar
Curent monofazic
Fosă septică
Gresie
Pretabil Centru Comercial
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA