Rezultatele căutării dvs.

Spatiu Centru Medical, Ultracentral, cu 10 cabinete, renovat complet, in Ineu

€ 5,000

Ineu, Jud Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25093
Preț: € 5,000
Suprafață Propreitate: 580 m2
Camere : 10
Băi: 4
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 500
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Spatiu Centru Medical, Ultracentral, cu 10 cabinete, renovat complet, in Ineu

 

Un spațiu dispnibil pentru a fi inchiriat pentru activitati in domeniul medical, care se inchiriaza dupa o renovare totala, nu este ușor de găsit în Ineu. Vă invităm să descoperiți posibilitatea de a dezvolta o afacere cu o cerere extraordinară, de care întreaga zonă duce lipsă și să beneficiați de oportunitatea de a deschide prima clinică medicală privată din Ineu, intr-un spatiu deja amenajat si pregatit pentru a putea incepe activitatea in cel mai scurt timp cu putinta.

Spațiul pe care vi-l punem la dispoziție se intinde pe o suprafata de 500 m2 utili, pe tot etajul 1 al unei cladiri istorice, cu doua nivele (parter+ Etaj), din zona ultracentrala a Orasului Ineu. Spatiul dispune de 10 camere extrem de generoase si luminoase care pot servi ca birouri sau cabinete, din care 9 au propriul vestiar si dispun de alimentare cu apa, cu chiuveta, conform standardelor medicale impuse. Spatiul mai dispune de 4 bai cu wc-uri suspendate, pentru clienti si personalul privat si de o bucatarie moderna dotata cu tot ce este nevoie.

Holul este deja amenajat pentru a primi, in cele mai bune si moderne condiții, viitorii clienți, cu televizoare LCD montate pe hol, cu elemente de decor, cu acvariu etc. Podeaua este pavată cu mochetă specială si corespunde, atat ca si calitate, cat si ca montaj, standardelor impuse de domeniul medical.

Încălzirea este asigurată de 2 centrale termice pe gaz, climatizarea este asigurata de aerele conditionate montate peste tot si dispune de toate utilitățile, apă, canalizare, gaz, TV, curent trifazic, fibră optică.

Confortul este sporit si de inaltimea generoasa de 3,2 m a intregului nivel, de geamurile noi, din termopan, de cromatica calda folosita la decorarea peretilor, de locurile de parcare disponibile la discretie si de zona extraordinara in care este pozitionat, aproape de toate facilitatile importante ale orasului, primarie, magazine, pizzerii, fast-fooduri, piata, notari, avocati, farmacii, benzinarie, scoli, gradinite etc.

Ineu este unul dintre orașele cele mai dezvoltate din județul Arad, iar majoritatea celor care caută soluții medicale își găsesc rezolvarea, din pacate, în Municipiul Arad.

O astfel de oportunitate, ținând cont de spațiile limitate disponibile in Ineu și de starea lor actuala la inchiriere, face ca acest spatiu sa reprezinte una dintre solutiile cele mai viabile ca si raport calitate pret si timp investit, tinand cont ca noii chiriasi trebuie sa isi duca doar aparaturile specificie activitatilor prestate si imediat dupa aceea sa isi inceapa activitatea.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si sa programam o vizionare.

Facilități și caracteristici

Other Features
Aragaz
Bar
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Faianță
Gresie
Parcare
Pod
Pretabil Cabinet
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA