Rezultatele căutării dvs.

COMISION 0% Proprietate versatila, cu destinatii multiple, compusa din 2 case, langa Stadionul UTA

PREȚ NOU: € 379,800 PREȚ VECHI:448000

,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29097
Preț: PREȚ NOU: € 379,800 PREȚ VECHI:448000
Suprafață Propreitate: 512 m2
Suprafață teren: 554 m2
Camere : 10
Dormitoare: 5
Băi: 3
Internet: fibra optica
Anul construcției: 1996
Număr Bucătării: 3
Număr Sufragerii: 2
Număr Birouri: 3
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 3
Suprafață Utilă: 435
Front Stradal: 14
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Dale
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC + Lemn
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Aluminiu + Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Proprietate versatila, cu destinatii multiple, compusa din 2 case, langa Stadionul UTA

COMISION 0%

Cautati o casa intr-o locatie de exceptie, cautati sa faceti o investitie profitabila, cautati un spatiu de birouri, doriti sa va deschideti o clinica privata sau doriti sa construiti un patruplex, 2 duplexuri sau o cladire pe 3 nivele, pentru a le vinde sau pentru a le inchiria?

Nu mai trebuie sa asteptati, fiindca in continuare ne face o deosebita placere sa va prezentam, in exclusivitate, o proprietate unica, senzationala, despre care veti afla mai multe detalii, in randurile de mai jos. Aceasta ocazie unica, de a achizitiona o proprietate atat de versatila, care poate avea atatea destinatii, este posibila datorita locatiei exclusiviste, extraordinare, in care se afla proprietatea, datorita frontului stradal generos si al modului in care sunt plasate cele 2 case pe teren. Aceasta oportunitate unica nu trebuie ratata daca ceea ce cautati este o proprietatea compusa din 2 case, ce au in total 10 camere, o suprafata desfasurata de 512 mp si se afla la 100 m de stadionul UTA, pe Strada Victoriei.

Una dintre case se afla la strada, are 3 camere, a fost construita in 1974, este dispusa pe 1 nivel, are 141 mp desfasurati si 120 mp utili si serveste in prezent ca si locuinta. Casa este construita din caramida si este compusa dintr-un hol, 1 baie, 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie si 1 terasa spatioasa, acoperita. Casa, datorita podului inalt, ofera posibilitate de mansardare sau depozitare si necesita renovare.

Cea de a 2-a casa este complet decomandata, se afla in spatele curtii, este dispusa pe 3 nivele (P+E+M) si a fost construita in 1996, din caramida. Suprafata desfasurata este de 371 mp, iar cea utila 315 mp, 105 mp pe nivel. Casa este in proportie de 85% renovata si modernizata, cu materiale de calitate. La etaj accesul este asigurat de o scara metalica, aflata in spatele casei, iar accesul la mansarda se face pe o scara interioara din lemn cu acces de la etaj. Atat la parter, cat si la etaj vom gasi 3 camere, 1 baie, 1 bucatarie si un hol generos. La mansarda vom regasi o camera care poate fi compartimentata dupa bunul plac. In prezent aceasta casa serveste ca si clinica medicala, la parter si apartament de locuit, la etaj si mansarda.

Terenul pe care sunt construite cele 2 imobile are 554 mp si un front stradal de 14 ml care permite accesul in curte al autoturismelor. Datorita frontului stradal generos si al accesului facil in curte, cele 2 case pot fi separate, destinatia acestei proprietati fiind aproape nelimitata.

Ambele case sunt incalzite, fiecare, cu o centrala termica pe gaz cu calorifere si dispun de toate utilitatile, de gaz, apa, canalizare, curent electric, internet si cablu tv.

O astfel de oportunitate care sa va ofere posibilitatea sa detineti o casa vis-a-vis de stadionul UTA, cu frontul stradal pe Strada Victoriei, este unica. Zona ofera facilitati complete, de la statie de tramvai, la banci, restaurante, scoli, spitalul judetean, 2 mall-uri, farmacii, hypermarket-uri, scoli, liceu, clinici medicale etc. Acest lucru o face pretabila, atat pentru locuit, cat si ca sediu de firma, birouri, clinica medicala, magazin, scoala de soferi, restaurant, gradinita, casa de batrani etc.

Ramane doar sa va decideti ce anume doriti sa faceti cu aceasta oportunitate, zona va garanteaza succesul, indiferent de decizia pe care o veti lua.

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Aragaz
Canalizare Rețea
Cuptor electric
Duș
Faianță
Frigider
Gaz retea
Gresie
Mansardă
Parchet laminat
Poartă intrare
Pod
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil magazin
Pretabil Regim Hotelier
Restaurant
Se vinde cu credit
Terasă acoperită
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC