€ 9,800 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 9,800 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Parcare TIR-uri, Restaurant, cazare, pe DN7 100 km de Arad

Comision 0%
Exclusivitate
Proprietate HOT
Video

€ 220,000

Petriș, Jud. Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 18920
Preț: € 220,000
Suprafață Propreitate: 602 m2
Suprafață teren: 9,990 m2
Camere : 11
Dormitoare: 9
Băi: 7
Anul construcției: 1995
Număr Terase: 2
Număr Nivele: P+M
Front Stradal: 190
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală pe lemne
Climatizare: Aer condiționat
Internet: Cablu
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: MDF
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

Vrei si tu sa iti VINZI PROPRIETATEA #ALTFEL , #STAIINCASA si vizioneaza proprietatile din portofoliul nostru in lumea virtuala la 360 grade, ca si cum ai fi acolo, protejandu-te pe tine si pe cei din jurul tau de #CORONAVIRUS

Restaurant, cazare, parcare de tir-uri,  pe DN7 la 100 km de Arad

Aflata intr-o zona strategica pe DN 7 intre Arad si Deva, la o rascruce de drumuri, intr-o zona pitoreasca, la limita Judetului Arad, ne face o deosebita placere sa va prezentam la vanzare, in regim de Exclusivitate, la comision de intermediere 0%, o afacere al carui profit net se afla in crestere de la an la an. Este singura parcare de TIR-uri cu restaurant si cazare de pe DN7.

In pretul de vanzare este inclusa firma (cu istoric contabil pe profit de aproape 2 decenii), o cladire moderna, construita in anul 1995, pe 3 nivele de 550 m2, cu restaurant si terasa la parter, o parcare spatioasa, de 9990 m2, de Tir-uri si autoturisme cu un front stradal generos de 190 m aflata la DN 7, 4 casute tip camping de 13m 2 fiecare, si toata instalatia pentru a reactiva o statie de alimentare cu combustibil.

Ca utilitati cladirile sunt dotate cu, curent monofazic si trifazic, obtinut de la retea si de la cele 5 panouri solare, apa obtinuta cu ajutorul a 2 hidrofoare, canalizare asigurata de o fosa septica performanta, TV, incalzire asigurata de 2 centrale termice pe lemne, cu 2 cazane, unul de 85 kw, iar celalalt de 45 kw, cu climatizare si internet.

In prezent aceasta afacere ofera posibilitatea de parcare a Tir-urilor si a celorlalte tipuri de autoturisme, ofera posibilitate de cazare a clientilor la pret convenabil, in cele 4 casute confortabile tip camping, cu baie proprie, in cele mai moderne conditii. Afacerea mai ofera posibiltiatea de cazare in cladirea principala, a personalului si a familiei administratorului, in apartamentul cu 2 camere de la parter si in cel cu 3 camere de la etaj. In restaurant veti avea posibilitatea sa gustati din preparatele calde aflate in meniu si sa serviti o cafea pe terasa spatioasa, amenajata rustic. Benzinaria, cu o investitie de reabilitare, ar putea fi functionala si sa aduca un profit in plus.

Toate aceste facilitati sunt disponibile la o treime din pretul de construie de la 0 a unei astfel de afaceri, fara a lua in calcul istoricul de profitabilitate al companiei si baza de clienti fideli castigata prin servicii de calitate si flexibilitate de-a lungul perioadei de functionare.

Contacteaza-ne pentru a vizualiza virtual la 360 grade aceasta afacere, ca mai apoi sa te convingi la fata locului ca aceasta este una dintre putinele afaceri a carei investitie poate fi amortizata in maxim 5 ani, urmand ca mai apoi sa ne faci cu toata increderea o oferta si sa devi noul proprietar al afacerii!

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Aragaz
Bar
Bucătărie
Ceaun
Congelator
Curent monofazic
Curent trifazic
Duș
Faianță
Fosă septică
Frigider
Grătar
Gresie
Hidrofor
Hotă
Izolație termică exterioară de 10 mm
LCD
Mansardă
Mașină de spălat rufe
Mașină de spălat vase
Microunde
Parcare
Parcare TIR-uri
Parchet laminat
Restaurant
Se vinde cu credit
Terasă acoperită

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 9,800 la € 3,750,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile