Rezultatele căutării dvs.

OPORTUNITATE EXTRAORDINARĂ! Spațiu de vânzare cu 9 camere, în Dumbrăvița(ID: 25175)

PREȚ NOU: € 299,000 PREȚ VECHI: 310000

Dumbravita, Timis,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25175
Preț: PREȚ NOU: € 299,000 PREȚ VECHI: 310000
Suprafață Propreitate: 360 m2
Suprafață teren: 602 m2
Camere : 9
Dormitoare: 7
Băi: 5
Anul construcției: 2012
Număr Balcoane: 2
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 245
Front Stradal: 20
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Dale
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Incalzire in pardoseala cu agent termic

Despre această proprietate

        OPORTUNITATE EXTRAORDINARĂ!

Spațiu de vânzare cu 9 camere, în Dumbrăvița(ID: 25175)

Avem plăcerea de a vă prezenta o oportunitate de neratat în inima zonei Dumbrăvița din județul Timiș. Acest spațiu comercial, format din 9 camere spațioase, reprezintă o construcție nouă și modernă, dotată cu panouri fotovoltaice, fiind astfel la pas cu tehnologia verde. Și cea mai bună parte este că acest imobil este disponibil la jumătate din prețul pieței actuale!

PREZENTARE VIDEO

 

Dar nu se oprește aici! Acest spațiu este deja închiriat pe termen lung, ceea ce înseamnă că veți beneficia de un randament de 8% pe an, asigurându-vă astfel un flux constant de venituri. Cu terenul în această zonă evaluat la 100 euro/mp, prețul acestui spațiu comercial devine cu atât mai avantajos și atractiv pentru investitori avizați. Doar gândiți-vă! Ținând cont de toate facilitățile pe care le oferă, această superbă proprietate este un adevărat chilipir la 600 euro / m2, unde terenul este evaluat la 60 000 euro.

Cu piața imobiliară în plină expansiune, investițiile în proprietăți reprezintă cea mai sigură opțiune în acest moment. Dumbrăvița este unul dintre satele lipite de Timișoara, printre cele mai moderne din România, cu proiecte nenumărate de dezvoltare și modernizare în desfășurare, cu facilități complete, cu infrastructură nouă, cu toate utilitățile disponibile. Așadar, această proprietate comercială reprezintă o oportunitate excelentă de a vă asigura un venit constant și de a beneficia de potențialul de creștere al pieței.

Cu o suprafață construită de 360 m2 și o suprafață utilă de 245 m2, această proprietate spațioasă oferă 9 camere, 5 băi, o cameră tehnică, 2 balcoane și 2 terase, asigurând un confort deosebit. Proprietatea a fost construită în 2012, din materiale de cea mai bună calitate, pe fundație de beton, cu structură din cărămidă și acces facil prin strada asfaltată. Aflându-se pe cea mai înaltă zonă din Dumbrăvița, nu există riscuri de inundații, iar în caz de cutremur, această proprietate va face față cu brio.

Beneficiați de dotări moderne, cum ar fi cele 8 aparate de aer condiționat, încălzire în pardoseală susținută de o centrală termică pe gaz sistem de supraveghere video și sistem de alarmă, care oferă un nivel înalt de securitate. Terenul generos de 602 m2, cu un front stradal de 20 m2, adaugă un plus de valoare acestei investiții și oferă potențial pentru dezvoltări ulterioare.

Un alt avantaj major al acestui imobil este izolarea termică de calitate superioară. Etajul este placat la exterior cu polistiren de 20 cm, iar parterul cu polistiren de 10 cm, asigurând un confort termic excelent în orice sezon. În plus, proprietatea dispune de 6 locuri de parcare în curte, ceea ce reprezintă un avantaj important.

Nu ratați această oportunitate unică! Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a profita de avantajele acestei investiții remarcabile.

Facilități și caracteristici

Other Features
Camere video
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Curent trifazic
Duș
Faianță
Frigider
Grădină
Gresie
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Loc de luat masa
Mansardă
Panouri solare incalzire apa menajera
Parcare
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Se vinde cu credit
Șemineu
Sistem de alarma
Terasă acoperită
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI