Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Moara din Zabrani construita in 1910

PRET NOU: € 50,000 / Pret vechi: 60000 euro

Zabrani, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21468
Preț: PRET NOU: € 50,000 / Pret vechi: 60000 euro
Suprafață Propreitate: 420 m2
Suprafață teren: 1,669 m2
Anul construcției: 1910
Număr Nivele: 2
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt

Despre această proprietate

Moara din Zabrani construita in 1910

 

Se vinde Moara din Zabrani construita in 1910! Plina de istorie, moara din Zabrani a rezistat timpului, iar in prezent proprietarii s-au hotarat sa ii gaseasca un nou stapan care sa fie dispus sa investeasca in reconditionarea ei si sa o transforme in ceea ce a fost odata.

Terenul are frontul stradal de 18 m, iar accesul este asigurat de un drum asflatat si luminat. Moara dispune de curent electric monofazic si trifazic si apa de la retea. Se vinde impreuna cu toate utilajele si se poate continua aceasta afacere.

Moara este construita pe un teren de 1664 de m2 si impreuna cu o alta cladire ce poate fi renovata si locuita, au impreuna 420 m2 construiti. Un alt scenariu ar putea fii cel in care dupa renovare, o parte din cladire se poate transforma in muzeu, iar alta se poate transforma intr-o moara moderna sau se poate pur si simplu renova si compartimenta dupa bunul plac si se poate transforma intr-un camin locuibil, cu muzeu. Zona este extrem de pitoreasca si se afla la o intersectie de drumuri care pot duce catre Timisoara, Arad sau Lipova.

Zabrani este un sat extrem se pitorewlsc si se afla la o intersectie de drumuri, la o distanta de 24 km de Arad, 14 km de Lipova si 48 km de Timisoara. Zona este cunoscuta pentru agricultura, morarit si oameni primitori.
Un calcul simplu te poate ajuta sa intelegi ca poti achizitiona aceasta proprietate plina de istorie la un pret modic de 105 euro / m2. Daca si tu vezi potentialul extraordinar pe care il ofera aceasta proprietate, nu ezita sa ne contactezi.

Amenities and Features

Apă rece
Curent monofazic
Curent trifazic
Gaz
Parcare
Pretabil închiriere
Pretabil investititii

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile