Rezultatele căutării dvs.

Hala din panouri sandwich, de 432 m2, cu toate utilitatile, la UTA

€ 265,000

Uta, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25212
Preț: € 265,000
Suprafață Propreitate: 450 m2
Suprafață teren: 444 m2
Camere : 2
Băi: 2
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 432
Front Stradal: 36
Tip Teren: Industrial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Panouri sandwich
Structură acoperiș: Țiglă metalică
Structură alei: Dale
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: PVC
Instalația sanitară: Cupru

Despre această proprietate

Hala din panouri sandwich, de 432 m2, cu toate utilitatile, la UTA

 

Cum te-ai acomoda cu activitatea pe care o prestezi, intr-o hala luminoasa de 432 m2 utili, construita din panouri sandwich, la UTA?

Ti-ar fi suficient de mare, zona te-ar avantaja? Trebuie sa sti ca in zona nu este permis accesul TIR-urilor decat al autoturismelor cu o capacitate pana in 3,5t, dar accesul usor la centura, la oras, la facilitatile oferite de zona rezidentiala s-ar putea sa fie exact ceea ce ai nevoie.

Hala este impartita in 2 camere, 2 bai si dispune de toate utilitatile. Inaltimea porneste dintr-o parte la 6 m si coboara intr-o apa, in cealate parte pana la 4 m. Hala se vinde cu 5 locuri de parcare si cu un teren de 444 m2, cu un front stradal de 36 m, incluse in pret. Podeaua este din beton elicopterizat, iar geamurile si usile din termopan.

Hala, datorita dimensiunii, poate servi pentru nenumarate activitati de productie sau depozitare, fara a fi nevoie de autorizatie ISU sau de sprinklere, iar cu un credit, rata ar acoperi chiria lunara, in cazul in care ar fi sa o inchiriezi.

O astfel de hala poate aduce venituri consistente si poate asigura un venit sigur pe perioade lungi de timp, in cazul in care esti investitor si doresti sa faci o investitie profitabila, garantata. Pretul la care s-ar putea inchiria aceasta hala depaseste usor 1200 euro / luna.

Un calcul simplu, iti va spune ca nu ai cum sa da-i gres cu achizitia acestei hale, daca tinem cont de faptul ca valoarea terenului ar fi evaluata la minim 50000 euro, iar hala, in aceasta situatie, ar costa 497 euro/m2, dat fiind faptul ca, costul unei hale noi ar putea ajunge si la 700 euro/m2.

Acum ca ai toate informatiile la indemana suntem siguri ca vei reusi sa iei o decizie potrivita. Asteptam apelul tau telefonic pentru a programa o vizionare care te va duce mai aproape de investitia care merita cu adevarat atentia ta.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Faianță
Parcare
Pretabil Depozit
Pretabil Fabrica
Pretabil închiriere
Pretabil investititii

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA