€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Hala / Depozit de 10000 m2 in Chisineu Cris la jumatate de pret

VideoDCIM/100MEDIA/DJI_1197.JPG

€ 1,600,000

Chișineu Criș, Jud. Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 19056
Preț: € 1,600,000
Suprafață Propreitate: 10,000 m2
Suprafață teren: 25,000 m2
Anul construcției: 1300000
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 100000
Tip Teren: Industrial
Structură imobil: Cărămidă
Încălzire: Termoficare
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Metal
Radiatoare căldură: Calorifere metalice
Număr Hidranți: 1
Regim înălțime (utili): 5,6 m
Regim înălțime (la coamă): 6,3 m

Despre această proprietate

In continuare, va prezentam in regim de exclusivitate oportunitatea de a deveni noul proprietar al unei hale de 10000 m2 construita pe un teren de 25000 m2 in Chisineu Cris cu acces la drumul european dintre Arad si Oradea, vis-a-vis de Maschio Gaspardo. Activele scoase la vanzare sunt compuse dintr-o hala, cladire de birouri, cladire la poarta pentru paza si un gard de delimitare al proprietatii. Pe proprietate exista un hidrant exterior montat pentru situatii de incendii, iar hala are 4 usi dintre care 2 se afla cu fata la drumul european, accesul fiind asigurat de poarta principala si o poarta secundara. Datorita regimului de inaltime de 5,7 m utili si 6,3 m la coama, aceasta hala este pretabila, atat pentru productie, cat si pentru depozitare.
https://youtu.be/ojUilf6qBR0
Luminatoarele montate pe hala asigura reducerea costurilor cu iluminaria spatiului interior si ofera o lumina naturala pe timpul zilei. Ca utilitati, hala are instalat curentul, canalizarea si apa, mai putin gazul care se afla la strada. Hala este compartimentata in mai multe incaperi, iar delimitarea este facuta cu ajutorul unor pereti de caramida care pot fi demolati in cazul in care noul proprietar doreste o recompartimentare a halei. Structura halei este din stalpi de beton armat si este invelita la exterior cu tabla. Cladirea de birouri este construita din stalpi de beton si caramida. Pana in prezent destinatia halei a fost cea de depozitare si de productie piese metalice.
https://youtu.be/eX0NZ68pa_A
Activele scoase la vanzare sunt pozitionate strategic, la marginea orasului Chisineu Cris pe drumul european E671 ce leaga orasul Arad de Oradea. Distanta pana la autostrada din Arad este de doar 47 km, iar distanta pana la granita cu Ungaria prin Varsand este de 24 km. Chisineu Cris este unul dintre cele mai dezvoltate orase din judetul Arad, oferind facilitati precum benzinarii, pensiuni si hoteluri, hypermarketuri, fast food-uri, mijloace de transport in comun, restaurante etc. Zona sa dezvoltat de-a lungul timpului datorita firmelor care au investit in ridicarea unor hale de productie si depozitare, atat in Chisineu Cris, cat si in Nadab, astfel ca branduri precum Maschio Gaspardo, Sapa, Kromber & Schubert, Contitech Continental sau EKR Elektrokontakt Romania au considerat ca aceasta zona este cea care le poate asigura dezvoltarea unei afaceri de succes.
 
Hala necesita renovari si cosmetizare capitala, de la renovarea pardoselii de beton, pana la repararea acoperisului si indepartarea mucegaiului de pe pereti, hala nefiind functionala de mai bine de 10 ani. In valoarea de vanzare a activelor sa tinut cont de acest aspect si de faptul ca ar necesita o investitie de aproximativ 300000 euro pentru a duce imobilele in stare de functionare. Acest lucru asigura rentabilitatea achizitiei acestor active in detrimentul construirii unei hale noi care l-ar putea costa pe noul proprietar aproape de doua ori mai mult.
 
#trancandtranc #imobiliare #realestate #hala #fabrica #depozit #arad #chisineucris #vand #cumpar #devanzare #depozit #halametalica
___________________
 
Aveti o PROPRIETATE pe care doriti sa o VINDETI cat mai URGENT?
 
Doriti sa CUMPARATI o PROPRIETATE vizionand proprietatile in lumea virtuala la 360 grade, in cele mai SIGURE si bune conditii?
 
NOI VA PUTEM AJUTA!!!
 
CONTACTATI-NE si profitati de experienta si cunostintele noastre de promovare PREMIUM in mediul online si in LUMEA VIRTUALA LA 360 GRADE
_____________________
 
URMARESTE-NE si ABONEAZA-TE la canalele noastre de SOCIAL MEDIA pentru a fi mereu la curent cu stiri din domeniul imobiliar, serviciile si solutiile pe care vi le punem la dispozitie
 
Facebook: https://www.facebook.com/TrancAndTranc/
Instagram: https://instagram.com/trancandtranc/
Youtube: https://www.youtube.com/tranctranc
Twitter: https://twitter.com/TrancandTRANC
Google+: https://plus.google.com/+tranctranc
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trancandtranc/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/tranctranc

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Birouri
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Parcare
Poartă intrare
Pretabil depozit
Pretabil fabrica
Pretabil închiriere
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile