Rezultatele căutării dvs.

Ghereta din lemn cu terasa pe „Litoralul Vestului”, pe plaja din Ghioroc

default default default default default

€ 60,000

Ghioroc, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23246
Preț: € 60,000
Suprafață Propreitate: 30 m2
Suprafață teren: 300 m2
Camere : 1
Băi: 1
Anul construcției: 2022
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 25
Front Stradal: 12
Structură imobil: Lemn
Structură acoperiș: Țiglă metalică
Structură alei: Asfalt
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Henco

Despre această proprietate

Ghereta din lemn cu terasa pe „Litoralul Vestului”, pe plaja din Ghioroc

 

 

Iti doresti sa investesti pe malul lacului Ghioroc? Cauti o investitie profitabila pe termen scurt, mediu si lung? Iti doresti sa fi prezent si sa profiti de un public care cauta relaxare si distractie fara limite pe „Litoralul Vestului”, cum a fost numit lacul Ghioroc?

Iti oferim posibilitatea sa achizitionezi 3 gherete construite, din lemn, fiecare de 30 m2, cu terasa de 300 m cu deschidere la plaja din Ghioroc, care se vand impreuna la 165000 euro si separat la 60000 euro. Spatiul se preda la cheie si poate fi amenajat dupa propria imaginatie, fiind pregatit sa iti aduca profit, inca din prima zi de activitate. Spatiul dispune si de 3 bai pentru clienti, una pentru fiecare ghereta si se afla in spatele gheretelor. In prezent sunt inchiriate toate cele 3 gherete, iar ca investitor asta este cea mai buna veste pe care o poti primi, sa le cumperi deja inchiriate.

Daca te afli in cautarea unei investitii modeste care sa iti poata oferi garantia succesului, in prezent sau in viitor, aceasta este o oportunitate extraordinara, cu care te vei intalni foarte rar. Plaja Ghioroc a beneficiat de investiti majore in ultimii ani pentru a fi transformata intr-o zona turistica, astfel ca, in prezent Ghioroc a devenit o statiune de interes local, cu 680 locuri de parcare amenajate, camping cu 48 locuri de cazare, palmieri, paturi de plaja cu baldachin, cu tobogan tip „slip and slide”, hidrobiciclete si alte atractii, iar in viitor primarul si Consiliul Judetean Arad nu se vor opri aici cu investitiile. Suprafata lacului se intinde pe 10 ha, cu plaja cu nisip fin care se umple in fiecare zi torida de vara, atat in cursul saptamanii, cat si in weekend. Mai trebuie tinut cont si de faptul ca, Ghiorocul este una dintre localitatile care face parte din circuitul numit „Drumul Vinului” si care atrage noi categorii de turisti pe plaja din Ghioroc.

Trebuie tinut cont ca, in anul 2019, au fost declarati peste 130000 de turisti, asta nu poate insemna decat o oportunitate de afaceri cum rar iti este dat sa intalnesti.

Aici se organizeaza evenimente exclusiviste, precum Ghioroc Summer Fest, iar in trecut, ne-am putut bucura de Green Island, Basswave Festival, King of the hill, Stand-up comedy, GhioRock si petreceri pe plaja cu spuma party. Serile, cand nu exista evenimente organizate de primarie, sunt ocupate cu prezenta a diferiti invitati si evenimente private organizate pentru a atrage turisti locali, de catre restaurantele deschise pe plaja.

Periodic, parcarea este inchiriata firmelor care coloreaza atmosfera si atrage turisti, cu masinute electrice, tobogane pentru copii, trambuline, carusel, trenulete, linghispir etc. Plaja Ghioroc este imbracata permanent in sarbatoare, astfel ca, atunci cand te gandesti la relaxare, la mare, la apa, plaja Ghioroc este primul lucru care le vin in minte aradenilor si timisorenilor. O parte din parcare este inchiriata rulotelor de unde turisti pot servi, clatite uriase, gogosi, inghetata, vata pe bat, pizza, hamburgeri, racoritoare, bere etc.

Suntem siguri ca vei face alegerea potrivita, asa ca asteptam apelul tau pentru a discuta si a programa o vizita pe plaja Ghioroc, sa te convingi ca faci cea mai buna afacere.

Ghereta din lemn cu terasa pe „Litoralul Vestului”, pe plaja din Ghioroc
Pret: 60000 euro

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Restaurant

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC