Rezultatele căutării dvs.

Garsonieră cu potențial în zona Buziașului, în Cartierul Ciarda Roșie(ID: 26672)

Exclusivitate
Video

PREȚ NOU: € 23,000 PREȚ VECHI: 27500

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26672
Preț: PREȚ NOU: € 23,000 PREȚ VECHI: 27500
Suprafață Propreitate: 22 m2
Camere : 1
Dormitoare: 1
Băi: 1
Număr Nivele: 5
Etaj: 4
Suprafață Utilă: 16
Compartimentare: Decomandat
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Garsonieră cu potențial în zona Buziașului, în Cartierul Ciarda Roșie(ID: 26672)

ID PROPRIETATE: 26672

Astăzi, îți prezint o oportunitate unică de a te muta într-o garsonieră cu un potential extraordinar, aflata la etajul 4 din 5, situată în zona Buziașului, în cartierului Ciarda Roșie din frumoasa Timișoara. Aceasta locuinta îți va oferi un refugiu perfect și o oază de liniște și confort.

TUR VIDEO LA 360 GRADE

 

Această garsonieră îți oferă tot ceea ce ai visat vreodată într-un spațiu compact și primitor. Dormitorul elegant și cochet te va întâmpina cu brațele deschise la sfârșitul fiecărei zile, oferindu-ți un adăpost reconfortant și intimitatea necesară. Spațiul bine gândit și mobilat cu gust se va transforma în cuibul tău personal, un sanctuar al confortului și al odihnei.

Cu o suprafață construită de 22 de metri pătrați și o suprafață utilă de 13 metri pătrați, această garsonieră te surprinde plăcut prin eficiența și funcționalitatea sa. Fiecare colțișor al acestei locuințe este conceput cu atenție la detalii, pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

Geamurile termopan asigură izolația fonică și termică, garantându-ți un mediu liniștit și confortabil, iar ușile exterioare din lemn adaugă un farmec aparte întregii atmosfere. Incalzirea este asigurată de o centrală termică, iar climatizarea prin sistemul de aer condiționat, asigurându-ți mereu temperatura perfectă indiferent de anotimp.

Localizarea acestei garsoniere te va cuceri cu vecinătățile sale diverse și accesibile. Veți găsi în apropiere benzinării, cafenele, farmacii, grădinițe, hypermarketuri, magazine alimentare, parcuri, restaurante, săli de fitness, școli generale, Spitalul Județean și stații de tramvai. Acest cartier dinamic îți oferă toate facilitățile necesare pentru un stil de viață modern și activ.

Nu pot să trec cu vederea scurtul istoric al cartierului Ciarda Roșie, care își trage numele de la legenda ce îl înconjoară, Ciarda Roșie este un cartier amplasat în partea de sud-est a Timișoarei. Ciarda Roșie a fost un sat maghiar care s-a format în perioada interbelică în jurul hanului «Vörös Csárda», (tradus Hanul cărămiziu) al cărui nume a fost preluat și așa a fost botezat cartierul. Acest cartier este unul dintre cele mai dorite și populare din Timișoara, datorită atmosferei sale pitorești și a comunității sale primitoare. Savurează plimbările prin parcurile încântătoare și bucură-te de priveliștea minunată a zonei, cu arhitectură tradițională și o varietate de activități culturale și recreative.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Duș
Faianță
Frigider
Gaz retea
Gresie
Interfon
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Tur Virtual

https://youtu.be/eC-G25TRqgw

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

RADU ANDREI-RĂZVAN