Căutare avansată
faceți clic pentru a activa zoom-ul
loading...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vezi Roadmap Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
Rezultatele căutării dvs.

Ferma Agricolă și Fabrică de prelucrare a metalului în județul Arad

€ 2,715,000

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 19016
Preț: € 2,715,000
Suprafață Propreitate: 3,193 m2
Suprafață teren: 4,300,000 m2
Internet: Cablu
Anul construcției: 2015
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 3193
Tip Teren: Agricol
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Indisponibil
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Instalație electrică: Aluminiu
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice
Calitate teren: 2/3
Grad de înclinare: Plan

Despre această proprietate

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie o ferma noua, din 2015, cu un potential enorm de dezvoltare si de obtinere a unui profit anual considerabil. Sursele actuale de venit ale fermei sunt obtinute din agricultura si din prelucrari mecanice. Potentialul de dezvoltare al acestei ferme este major, fiindca ferma ofera posibilitatea si indeplineste conditiile de mediu necesare cresterii animalelor, colectarii si vanzarii laptelui, se pot monta panouri voltaice, se pot construi silozuri pentru depozitarea cerealelor, se poate construi pista pentru un aerodrom etc.

Aceasta ferma vine la pachet cu o fabrica de prelucare a metalului care aduce profit anual in baza unor contracte semnate cu firme importante din domeniu.

Ferma este construita pe 12600 m2 de teren si este compusa din soproane pentru utilaje, depozit cereale, hala, padocuri pt animale, moara de cereale, fabrica completa de prelucrare a metalului, iar suprafata totala construita al celor 10 hale este de aproximativ 3000 m2. Vila moderna de 193 m2 construiti este pretabila, atat pentru locuit, cat si pentru birouri si este inclusa in pret impreuna cu 14 ha de teren arabil, proprietatea fermei si 430 ha teren agricol arendat.

In pretul de achizitie sunt incluse si utilajele agricole cu care proprietarul fermei poate lucra pana la 1500 ha de teren. Noul proprietar al acestei ferme va avea in parcul de utilaje agricole incluse, 3 tractoare John Deere, 4 combine IH Case, 3 pluguri cu 6 si 8 capuri pe o parte reversibile, disc Lemken 6 m, combinator de 8,4 m, masina de semanat Maschio Gaspardo pe 8 randuri cu buncar de 2t, 1 prasitoare cu 8 randuri, 3 bene cereale, 3 scarificatoare Maschio Gaspardo, masina de ierbicidat de 4000 l pe 24 m, manitou dieci de 3t, cisterna de apa 38000 litri etc.

Fabrica de prelucrare a metalului foloseste ca utilaje 2 masini debitat cu plasma si gaz, 8 strunguri, 5 freze,4 ghilotine, 2 apcanuri, 2 masini pe rol, 2 fireze de debitat, 6 aparate de sudura cu argon, 2 masini cutat tabla, 2 masini de facut roti dintate, 3 masini rectificat, 1 masina cu electroroziune, 5 masini de gaurit etc.

Ferma are curent electric trifazic cu o capacitate maxima de 250 kw, apa de la hidrofor, sapat la 42 m, iar canalizarea este asigurata de o fosa septica.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o programare in vederea vizionarii fermei, asteptam din partea potentialilor clienti o scrisoare de intentie si dovada ca detin fondurile necesare sau au acces la o linie de credit care le permit achizitia acestei afaceri.

Facilități și caracteristici

Other Features
Cămară
Curent monofazic
Curent trifazic
Faianță
Hale
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Loc de luat masa
Parcare
Parchet laminat

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC