Rezultatele căutării dvs.

Duplex nou cu 4 dormitoare, intr-o zona Exclusivista, in zona Tabacovici, in Aradul Nou

€ 148,000

Aradul Nou, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24809
Preț: € 148,000
Suprafață Propreitate: 383 m2
Suprafață teren: 550 m2
Camere : 5
Băi: 3
Anul construcției: 2018
Număr Balcoane: 2
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 304
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Gri
Pereți exteriori: Decorativă
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar

Despre această proprietate

Duplex nou cu 4 dormitoare, intr-o zona Exclusivista, in zona Tabacovici, in Aradul Nou

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va aducem la cunostinta posibilitatea de a achizitiona un duplex nou cu 5 camere, intr-una dintre cele mai apreciate zone exclusiviste din Arad, este vorba despre zona Muresel, sau cum o cunosc o parte dintre noi, Zona Tabacovici din Cartierul Aradul Nou.

Aceasta zona este apreciata datorita locuitorilor, familiilor care traiesc cele mai inalte standarde de viata din Arad, datorita accesului la Mures si a posibilitatilor de recreere exclusiviste, datorita sigurantei si a zonelor private.

Ceea ce iti vom prezenta in continuare este o oferta de nerefuzat, un duplex ce se vinde sub valorile ce se intalnesc in momentul de fata, pe intreaga piata din Arad si cusiguranta cu mult sub valorile practicate in zonele exclusiviste. Tinand cont de valoarea terenurilor care se vand si cu 120 euro/m2, de faptul ca suprafta vonstruita este de 383 m2, iar cea utila de 304 m2, calculul matematic spune ca pretul de vanzare la stadiu de gri pe interior si finisat pe exterior, de doar 235 euro/m2, este cu mult sub pretul pietei actuale, sa nu mai vorbim de valoarea evaluata a unei case construite intr-o zona Exclusivista.

Acum ca ai aflat ce oportunitate iti punem la dispozitie, suntem siguri ca vei fi incantat sa afli ca duplexul este construit pe un teren generos de 550 m2, cu un front stradal de 15 m, este dispus pe 2 nivele Parter+ Mansarda, are 1 sufragerie generoasa, 3 bai, 4 dormitoare, 1 casa scari, 2 holuri, 1 bucatarie, 2 balcoane, 1 terasa, 1 boxa.

Duplexul este construit in 2018, din caramida porotherm, pe 2 nivele, iar compartimentarea a fost proiectata pentru un confort maxim. Pe exterior casa a fost izolata cu ampora de 10 cm, iar ca utilitati, in prezent casa dispune de apa, canalizare si curent electric, iar gazul se afla la strada.

Daca doresti sa o achizitionezi cu credit, iti stam la dispozitie cu solutii preferentiale si solutii complete, iar daca ai nevoie de o firma de constructii si designeri care sa o transforme in casa visurilor intregii familii si sa ti-o predea la cheie, poti apela din nou cu incredere la partenerii nostrii experimentati.

Daca cauti o casa in acest buget, trebuie sa vezi aceasta oportunitate, iti garantam ca nu iti va parea rau, contacteaza-ne.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA