Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Duplex cu 4 camere într-o zonă liniștită în Variaș(ID:27534)

€ 56,000

Variaș,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27534
Preț: € 56,000
Suprafață teren: 350 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 2
Internet: fibra optica
Anul construcției: 2023
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 120
Front Stradal: 32
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă metalică
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Nu are

Despre această proprietate

Duplex cu 4 camere într-o zonă liniștită în Variaș(ID:27534)

ID PROPRIETATE :27534

Acesta nu este doar un simplu imobil în construcție, ci o oază de confort și eleganță care așteaptă să devină căminul dumneavoastră. Cu 3 dormitoare spațioase, fiecare atent proiectat pentru a vă oferi intimitatea de care aveți nevoie, și o bucătărie modernă, deschisă, ce devine centrul de socializare al locuinței. Aici veți putea pregăti cele mai delicioase mese și veți petrece momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cele 2 băi spațioase și elegant finisate vă vor asigura confortul de care aveți nevoie în fiecare zi. De asemenea, livingul luminos și primitor va deveni scena perfectă pentru petrecerea timpului în compania prietenilor și a familiei. Iar terasa vă va invita să vă bucurați de razele blânde ale soarelui sau să admirați stelele în liniștea serilor.

Nu este doar interiorul care vă va cuceri, ci și detalii precum structura solidă a pereților de cărămidă ce conferă siguranță și stabilitate. Izolația generoasă de 10cm asigură un climat confortabil în orice anotimp, iar fereastra PVC și instalația de fibră optică vă conectează cu lumea exterioară într-un mod rapid și modern.

Și cum locația este întotdeauna cheia unei proprietăți desăvârșite, trebuie să menționăm că acest duplex se bucură de vecinătăți extrem de convenabile. De la biserici la școli, de la piețe la restaurante și terenuri de fotbal, totul este la îndemâna dumneavoastră.

Suprafața generoasă a terenului, 350m2, vă oferă spațiu pentru a vă dezvolta grădina sau terasa într-un colț de rai personal. Și nu uitați de accesibilitatea ușoară, cu străzi asfaltate și pietruite ce vă duc rapid spre orice destinație.

În final, nu putem trece cu vederea detaliile tehnice esențiale care stau la baza acestui cămin: monofazicul curgând în fiecare colț, apa și canalizarea de la rețea, și nu în ultimul rând, construcția nouă ce îmbină tradiția cu modernitatea.

Încheiem cu o invitație călduroasă de a veni și a descoperi această bijuterie aflată în curs de construcție în comuna Variaș. Acesta este mai mult decât un simplu duplex – este o promisiune a unui viitor plin de confort, relaxare și bucurii. Nu ratați ocazia de a face acest cămin visat să devină realitatea dumneavoastră.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Fosă septică
Gaz retea
Izolație termică exterioară de 10 mm
Nu se vinde cu credit
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI