Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Construcție nouă cu 3 camere în Ghioroc (ID:27443)

€ 35,000

Ghioroc,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27443
Preț: € 35,000
Internet: Nu are
Anul construcției: 2023
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 85
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură acoperiș: Țiglă de beton
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR

Despre această proprietate

Construcție nouă cu 3 camere în Ghioroc ID 27443

ID PROPRIETATE :27443

Cu bucurie vă prezentăm o oportunitate unică de a deveni stăpânul unei bijuterii în mijlocul naturii, în pitorescul sat Ghioroc din județul Arad. Această construcție nouă, îmbrățișată de frumusețea satului și de peisajul înconjurător, își deschide porțile pentru a vă oferi un cămin în care veți găsi liniștea și regăsirea pe care o căutați.

Cu un total de 3 camere, această casă a fost proiectată pentru a vă oferi un spațiu intim și primitor. Un dormitor rafinat, bucătăria deschisă și sufrageria spațioasă vă vor învălui într-o atmosferă caldă și primitoare, iar terasa privată vă va oferi momente de relaxare în aer liber, sub cerul senin al Ghiorocului.

Această locuință își așteaptă proprietarul său cu nerăbdare, într-o zonă care abundă în facilități. Gara, lacul pitoresc, magazinul alimentar, sediile poliției și primăriei, toate sunt la o aruncătură de băț, pentru ca viața dumneavoastră să fie cât mai ușoară și mai confortabilă.

Acest cămin este în curs de finalizare și puteți alege să vă puneți amprenta personală asupra finisajelor și detaliilor interioare. Cu fiecare etapă a construcției, prețul va crește, așa că nu ratați ocazia de a achiziționa acum și de a modela casa după preferințele dumneavoastră.

Localizarea aproape de plajă vă oferă oportunitatea de a exploata acest cămin în mod versatil, fie ca resedință de vară pentru închirierea în regim hotelier sau ca locuință obișnuită în timpul iernii. Cu acces rapid atât la Arad, cât și la Lipova, veți fi mereu conectat la oraș și la facilități.

Cu o suprafață  de teren de 300 m2, aveți suficient spațiu pentru a vă crea propria oază de relaxare, cu posibilitatea de a adăuga un garaj, curte sau grădină. Fundația solidă din piatră de codru și beton conferă structurii durabilitate și stabilitate.

În plus, casa este înconjurată de o comunitate în dezvoltare, cu evenimente și atracții pe tot parcursul anului. Concerte pe plajă în timpul verii, un parc de distracții, restaurante și cafenele vă așteaptă să vă bucurați de fiecare moment în acest colț de paradis.

Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă dumneavoastră! Această construcție nouă și promițătoare vă așteaptă să vă faceți propriile amintiri și să vă bucurați de fiecare clipă înconjurat de frumusețea naturii și de confortul unei case moderne. Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a vă programa o vizionare. Casa din Ghioroc vă așteaptă să vă transformați visele în realitate!

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Cabinet
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI