Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă tradițională cu 4 camere la drumul DN79A, în Pilu(ID: 27309)

€ 27,000

Pilu, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27309
Preț: € 27,000
Suprafață Propreitate: 100 m2
Suprafață teren: 2,500 m2
Camere : 4
Dormitoare: 2
Internet: Nu are
Anul construcției: 1960
Număr Sufragerii: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 80
Front Stradal: 24
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Aluminiu
Radiatoare căldură: Nu are

Despre această proprietate

Casă tradițională cu 4 camere la drumul DN79A, în Pilu(ID: 27309)

ID PROPRIETATE: 27309

Cu bucurie și căldură vă prezentăm o oază autentică de liniște și tradiție în inima pitorească a comunei Pilu din județul Arad. Această fermecătoare casă tradițională cu 4 camere vă așteaptă să vă îmbrățișeze cu farmecul său autentic și să vă conducă către momente de relaxare desăvârșită.

Înăuntrul acestei bijuterii arhitecturale veți descoperi spații rafinate, ce emană tradiție și eleganță. Cu o compoziție perfectă de 4 camere, din care 2 dormitoare și o sufragerie primitor de încăpătoare, vă veți simți imediat ca acasă. Fiecare pas prin încăperi este o călătorie în timp, cu geamurile din lemn ce capturează lumina caldă și creează o atmosferă primitoare în fiecare colț.

Suprafața generoasă de 100 m2 construiți, cu o utilitate de 80 m2, vă oferă spațiu suficient pentru a vă transforma această casă într-un cămin adaptat nevoilor personale. Iar terenul său vast de 2500 m2 deschide porți către oportunități nelimitate – fie că vă doriți o grădină verde și luxuriantă sau o zonă de recreere pentru momente relaxante.

Această casă, păstrată cu grijă și atenție, are ușile exterioare din lemn masiv, adăugând un plus de autenticitate și căldură fiecărui detaliu. Cu structura sa văiugă, vă oferă nu doar un loc de adăpost, ci și un spațiu plin de poveste.

Vecinătatea sa este o invitație către comunitate și facilități esențiale. Cu cafenele, farmacie, grădiniță, magazin alimentar și multe altele în apropiere, veți avea totul la îndemână. Și pentru cei ce îndrăgesc mișcarea și natura, terenul de fotbal și parcul sunt la o aruncătură de băț.

Situată pe drumul principal DN79A și cu acces facil de pe străzi asfaltate, această casă este un punct de plecare perfect către aventurile și descoperirile pe care le veți întâlni în orașele și localitățile învecinate.

Deși necesită unele renovări interioare, aceasta este oportunitatea ideală pentru a vă amenaja casa mult visată. Fie că doriți să creați un cămin permanent sau o evadare de neuitat în timpul vacanțelor, această casă vă așteaptă cu brațele deschise.

Așadar, nu ratați ocazia de a vă apropia de tradiție și autenticitate într-un cadru idilic. Vă invităm să faceți primul pas către visul dumneavoastră, contactându-ne astăzi pentru a programa o vizionare. Această casă nu este doar un imobil, ci un loc în care veți simți că ați găsit acel colț de lume în care vă puteți reîncărca și trăi în armonie.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă de la fântână
Curent monofazic
Grădină
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA