Căutare avansată
faceți clic pentru a activa zoom-ul
loading...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vezi Roadmap Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
Rezultatele căutării dvs.

Casă spațioasă cu 3 camere în Zabrani (ID:27472)

PREȚ NOU: € 49,500 PREȚ VECHI:59500

Zăbrani,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27472
Preț: PREȚ NOU: € 49,500 PREȚ VECHI:59500
Suprafață Propreitate: 305 m2
Camere : 3
Dormitoare: 1
Băi: 1
Internet: Nu are
Anul construcției: 1941
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 80
Front Stradal: 30
Compartimentare: Semidecomandat
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Instalație electrică: Aluminiu

Despre această proprietate

Casă spațioasă cu 3 camere în Zabrani (ID:27472)

ID PROPRIETATE 27472

Cu bucurie și entuziasm, vă prezentăm o oportunitate unică de a vă încărca viața cu frumusețea rurală autentică, într-un cadru pitoresc și relaxant. Casa noastră fermecătoare cu 3 camere, situată în satul Zabrani din județul Arad, își deschide porțile pentru dumneavoastră, invitându-vă să vă creați propriul colț de rai în mijlocul naturii.

Într-o lume agitată și mereu în mișcare, această casă în construcție devine un sanctuar al liniștii și păcii. Cu 3 camere spațioase, o sufragerie primitoare și o bucătărie deschisă , veți găsi tot spațiul de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini visele și aspirațiile.

Un dormitor  vă așteaptă să vă oferiți noaptea odihnă binemeritată, iar baia elegantă vă răsfață cu un loc de refugiu personal. Fundația solidă de beton și structura de cărămidă aduc un sentiment de stabilitate și durabilitate, asigurându-vă că acest cămin va fi martorul multor momente prețioase în anii ce vor veni.

În plus, beneficiind de o anexă generoasă de aproximativ 200 de metri pătrați, puteți da frâu liber imaginării și crea spații adiționale pentru ateliere, hobby-uri sau chiar un mic colț de relaxare. Grădina vastă de peste 2000 de metri pătrați este ca un tablou viu al naturii, un loc unde copiii pot explora și juca, iar adulții pot savura momente de liniște în mijlocul verdeaței.

Este demn de menționat că pivnița, sub trei sferturi din casa, este într-o stare excelentă și poate servi ca spațiu suplimentar de depozitare sau chiar ca un vinotecă elegantă. Vă asigurăm că această casă este lipsită de orice urmă de igrasie sau umezeală, oferindu-vă un mediu sănătos și confortabil.

Situația geografică este una privilegiată, cu acces facil și rapid la toate facilitățile necesare vieții de zi cu zi. Cu vecinătăți precum biserică, cafenele, școli, farmacii și multe altele, veți simți că aveți totul la îndemână.

Așadar, vă îndemnăm să vă faceți parte din povestea acestei case pline de potențial, să vă creați propriul refugiu în mijlocul naturii și să vă bucurați de fiecare aspect al vieții. Oferiți-vă șansa de a transforma acest imobil într-un cămin plin de amintiri prețioase. Ne așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm prin această experiență minunată!

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Pivniță
Pretabil Centru Comercial
Pretabil Depozit
Pretabil Gradinita
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI