Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă cu 8 camere și terasă la mansardă, în comuna Periam(ID: 27177)

€ 90,000

Periam, Timiș,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27177
Preț: € 90,000
Suprafață Propreitate: 260 m2
Suprafață teren: 3,238 m2
Camere : 8
Dormitoare: 6
Băi: 3
Internet: fibra optica
Anul construcției: 1963
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 240
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Vagon
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Casă cu 8 camere și terasă la mansardă, în comuna Periam(ID: 27177)

ID PROPRIETATE: 27177

Astăzi, îți aducem în fața ochilor o oportunitate unică de a-ți găsi acasă într-un colț binecuvântat al naturii, în satul Periam, județul Timiș. Împlinirea, relaxarea și regăsirea sunt sentimente ce îți vor învălui sufletul odată ce vei păși în această minunată proprietate cu 8 camere, ce te așteaptă să-i deschizi porțile.

Într-un cadru încântător și liniștit, această proprietate îți oferă tot ceea ce îți poți dori pentru o viață împlinită și relaxată. Cele 8 camere generoase, împărțite armonios între 6 dormitoare, o sufragerie primitoare și o bucătărie modernă, te invită să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de cei dragi. Cele 3 băi spațioase și amenajate cu bun gust completează acest tablou al confortului, asigurându-ți intimitatea de care ai nevoie.

Cu o suprafață construită de 260 m2 și o suprafață utilă de 240 m2, casa păstrează proporțiile perfecte pentru a te simți într-un spațiu primitor, dar totodată generos. Geamurile din PVC permit luminii naturale să inunde încăperile, creând o atmosferă caldă și primitoare în fiecare colț. Ușile exterioare metalice blindate și structura solidă din cărămidă, îți asigură siguranța și liniștea deplină.

Dar povestea acestei case minunate nu se oprește aici. Situată pe un teren încântător de 3238 m2 care se poate dezmembra , proprietatea oferă posibilitatea de a te bucura de grădina cu pomi fructiferi și pavajul curții, locul ideal pentru a petrece momente de relaxare și armonie cu natura. Iar terasa de la mansardă, ascunsă între cer și pământ, te așteaptă să te bucuri de priveliști uluitoare și să te lași învăluit de razele calde ale soarelui.

Însă farmecul acestei proprietăți nu se limitează doar la interior și exterior, ci se întinde și în jurul său. Cu vecinătăți care acoperă toate aspectele importante ale vieții tale – de la școli și grădinițe, la restaurante, parcuri, și locuri de relaxare, precum malul Mureșului sau Periam Port, unde poți să evadezi din agitația cotidiană și să te bucuri de momente de liniște și recreere. Periam Port este un loc de destindere și recreere după o săptămână plină. Dacă ești un iubitor al gustului unui grătar bine făcut într-un mediu relaxant, înconjurat de natură și alături de familie, sau dorești să te bucuri de o masă delicioasă la un restaurant acompaniată de muzică live, cu siguranță ai găsit locul ideal pentru tine.

Accesul facil către principalele direcții și orașele înconjurătoare prin transportul feroviar deschide noi orizonturi și posibilități pentru tine și familia ta. Iar dezvoltarea continuă a zonei te asigură că vei avea mereu la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o viață împlinită și plină de bucurie.

Casa îți oferă tot confortul modern, cu utilități de la rețea pentru curent, apă și gaz, iar sistemul de încălzire asigurat de centrala termică pe gaz și sobe pe lemne, îți va încălzi sufletul și locuința în cele mai reci zile.

Cu un design ingenios, proprietatea este împărțită în două părți, permitându-ți să profiți de flexibilitatea spațiului și să te bucuri de oportunitatea de a închiria o parte din casă pentru un venit suplimentar. Casa dispune de 3 intrări, dormitoare și băi separate, ceea ce este un adevărat avantaj atât pentru proprietar, cât și pentru chiriaș.

Îți invităm cu căldură să îți găsești fericirea și liniștea în această casă cu 8 camere, unde toate visele tale de împlinire, relaxare și regăsire prind contur. Te așteptăm cu brațele deschise să explorezi această oază de frumusețe și să începi o nouă poveste aici, în satul Periam, jud. Timiș. Vin-o să-ți transformi viața într-un basm real, iar această casă să fie scena principala a unei vieți minunate!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Cămară
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Duș
Faianță
Fosă septică
Gaz retea
Grădină
Gresie
Loc de luat masa
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI