Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă cu 4 camere la drumul principal DN79A, în comuna Pilu(ID: 26509)

PRET NOU: € 20,000 PRET VECHI: 27000

Pilu, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26509
Preț: PRET NOU: € 20,000 PRET VECHI: 27000
Suprafață Propreitate: 200 m2
Suprafață teren: 1,350 m2
Camere : 4
Dormitoare: 2
Băi: 1
Anul construcției: 1912
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 170
Front Stradal: 17
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți exteriori: Roșu
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Aluminiu

Despre această proprietate

Casă cu 4 camere la drumul principal DN79A, în comuna Pilu(ID: 26509)

ID PROPRIETATE: 26509
Bun venit într-un colț al relaxării și al confortului absolut! Vă prezentăm această frumoasă casă de pe șoseaua principală DN79A, situată în inima comunei Pilu, județul Arad. Cu o arhitectură rafinată și o locație privilegiată, acest sanctuar privat este în așteptarea acelui norocos care va deveni stăpânul său și va transforma această proprietate într-un cămin cald și primitor.

Cu o suprafață construită de generoase 200 de metri pătrați și o suprafață utilă de 170 metri pătrați , această proprietate oferă spațiu din belșug pentru a vă îndeplini toate visurile și nevoile. Cele patru camere bine proporționate, două dormitoare primitoare și o sufragerie primitoare vă vor întâmpina cu brațele deschise în fiecare zi. În plus, baia și bucătăria sunt spațioase și îți oferă libertate de mișcare.

Această bijuterie în devenire necesită renovare, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă pune amprenta personală și de a transforma această proprietate într-un loc de poveste. Cu o poziționare ideală pe un colț, vă veți bucura de priveliști panoramice de-a lungul a două laturi ale casei, capturând frumusețea naturii care înconjoară comuna Pilu.

Dar adevărata comoară a acestei proprietăți este reprezentată de terenul generos de 1350 de metri pătrați care o înconjoară. Imaginați-vă serile de vară petrecute în grădina voastră personală, savurând razele călduroase ale soarelui, petrecând momente de neuitat cu cei dragi sau pur și simplu răsfățându-vă cu o relaxare binemeritată. Această oază privată este un loc unde veți găsi liniștea și veți scăpa de agitația cotidiană.

În plus, amplasamentul strategic pe șoseaua principală DN79A vă oferă acces ușor și rapid la toate facilitățile de care aveți nevoie. Cu o varietate de servicii și facilități în proximitatea imediată, veți beneficia de un stil de viață convenabil și confortabil. Biserica, cafenelele primitoare, dentistul, farmacia, frizeria, grădinița, magazinul alimentar, medicul de familie, medicul veterinar, parcul încântător, poliția, pompierii, primăria, restaurantele gustoase, școala generală, școala primară, stația de autobuz și terenul de fotbal se află în apropiere, fiind la îndemâna dvs. și a întregii familii.

Această proprietate unică și captivantă are toate ingredientele necesare pentru a vă transforma visul în realitate. Acoperișul nou, o parte a casei refăcută din bolțari, geamurile termopan și ușile exterioare din PVC vă oferă un mediu sigur și confortabil. De asemenea, cu curentul de la rețea și accesul la apă de la fântână, veți putea să vă bucurați de toate facilitățile necesare pentru un stil de viață modern și relaxant. Și ca o veste minunată, gazul este în curs de introducere, asigurându-vă confortul complet în viitor.

Nu mai sta pe gânduri și programează acum o vizionare!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă de la fântână
Curent monofazic
Grădină
Pretabil Cabinet
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA