Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă cu 3 camere și teren de 2880 m2, în Țipar(ID: 27293)

Exclusivitate

€ 18,000

Țipar, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27293
Preț: € 18,000
Suprafață Propreitate: 100 m2
Suprafață teren: 2,880 m2
Camere : 3
Dormitoare: 1
Internet: Nu are
Anul construcției: 1960
Număr Sufragerii: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 85
Front Stradal: 100
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: MDF
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Nu are

Despre această proprietate

Casă cu 3 camere și teren de 2880 m2, în Țipar (ID: 27293)

ID PROPRIETATE: 27293

Cu inima deschisă către frumusețea liniștită a satului Țipar din minunatul județ Arad, vă prezentăm o oportunitate unică de a vă îmbrățișa visul de a avea propria casă cu 3 camere. Într-un cadru pitoresc și plin de autenticitate, această locuință devine pagină vie în povestea dumneavoastră, cu potențialul de a deveni un sanctuar al liniștii și confortului.

Cu un design clasic și o fundație solidă din cărămidă și structură din văiugă, această casă păstrează amintiri și trăiri autentice. Cu 3 camere pline de potențial, își așteaptă viitorii proprietari să le îmbrace în vise și să le transforme în realitate. Aici, veți găsi un spațiu generos pentru sufragerie, creat pentru a găzdui momente de neuitat alături de cei dragi, iar dormitorul principal vă invită la odihnă și relaxare, în fiecare seară.

Într-un cadru perfect echilibrat între suprafața construită de 100 m2 și utilitatea practică de 85 m2, această casă vă oferă spațiu suficient pentru a vă contura propriul stil de viață. Geamurile PVC sunt ferestre către lumină și căldură, creând un mediu plin de energie pozitivă în fiecare colț al casei. Ușile exterioare din PVC își deschid brațele pentru a vă întâmpina într-un tărâm al relaxării și al armoniei.

Cu un teren vast de 2880 m2 și un front stradal impresionant de 100 m, acest imobil se deschide în fața dumneavoastră ca o pânză în alb, pregătită să fie pictată cu grădini luxuriante și spații de recreere. Priveliștea senină a acestui colț de rai vă îmbie să vă petreceți timpul în aer liber, cu familia și prietenii, savurând fiecare moment sub cerul înstelat.

Aflându-se chiar în centrul satului, aveți avantajul de a fi aproape de toate facilitățile pe care acesta le oferă: cafenelele, grădinița, biserica, magazinul alimentar, medicul de familie, parc, școala generală și școala primară. Totul este la o scurtă plimbare, făcând această casă o perlă în coroana armoniei rurale.

Da, casa necesită renovare, însă fiecare strat de vopsea nouă și fiecare detaliu adăugat vor transforma această proprietate într-un refugiu personal, pe care îl puteți numi cu mândrie „acasă”. Cu atenție și inspirație, puteți transforma această casă într-un loc de vis, păstrându-i farmecul tradițional și integritatea.

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii către un viitor plin de promisiune și bucurie. Casa cu 3 camere din satul Țipar vă așteaptă cu brațele deschise să îi dați viață și suflet. Luați legătura cu noi pentru a programa o vizionare și a începe această nouă etapă în viața dumneavoastră. Un loc în care să vă scrieți povestea și să vă trăiți visele vă așteaptă aici.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Grădină
Gresie
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA