Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă cu 2 camere și teren generos de 1400 m2, în Agrișul Mare(ID: 26922)

€ 24,000

Agrișul Mare, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26922
Preț: € 24,000
Suprafață Propreitate: 100 m2
Suprafață teren: 1,400 m2
Camere : 2
Dormitoare: 2
Băi: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 70
Front Stradal: 20
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Radiatoare căldură: Nu are

Despre această proprietate

Casă cu 2 camere și teren generos de 1400 m2, în Agrișul Mare(ID: 26922)

ID PROPRIETATE: 26922

Aveți ocazia unică de a achiziționa un colț de rai într-un loc plin de istorie și farmec. Această casă cu două camere este alegerea perfectă pentru cei care caută liniște, relaxare și bucurie în mijlocul naturii. Fie că doriți să vă retrageți în weekend-uri sau să vă stabiliți definitiv în acest colț de paradis, această proprietate vă va cuceri inima.

Cu o suprafață construită de 100 de metri pătrați și o suprafață utilă de 70 de metri pătrați, această casă vă oferă suficient spațiu pentru a vă bucura de confort și intimitate. Cele două dormitoare vă vor îmbrățișa cu căldura lor, oferindu-vă odihna mult dorită după o zi plină de aventuri. Bucătăria este un loc primitor unde, de asemenea, veți putea pregăti mese delicioase pentru întreaga familie.

Priveliștea din ferestrele din lemn vă va încânta ochii cu frumusețea naturii ce se întinde până la orizont. Curtea plină de vie și fântâna pitorească vă vor purta cu gândul către amintiri de neuitat. Aici veți regăsi o liniște aparte, departe de agitația orașului, unde vă veți bucura de fiecare moment în armonie cu natura.

Această proprietate deține o anexă specială, ideală pentru depozitarea porumbului și a altor cereale, oferindu-vă astfel posibilitatea de a trăi în simbioză cu ritmurile agriculturii locale.

Dar să nu uităm de cetatea Agrișul Mare, vecinătatea ce vă așteaptă cu brațele deschise. O bijuterie istorică, care a păstrat mărturii ale trecutului și care vă va purta prin timp, oferindu-vă oportunitatea de a descoperi poveștile străvechi ale locului.

Vă invităm să vizitați această casă plină de potențial și să vă lăsați cucerit de farmecul ei. Imaginați-vă petrecând serile liniștite în grădina acestei case, sub cerul înstelat al Agrișului Mare, savurând o cupă de vin din propria vie și bucurându-vă de viață în cele mai pure și autentice forme ale sale.

Cu puțină atenție și dedicare, puteți transforma această casă într-un adevărat refugiu al vostru. Așadar, vă așteptăm să faceți pasul spre a vă îndeplini visul și a vă crea amintiri prețioase în acest paradis rural!

Pentru mai multe informații și programarea unei vizionări, vă rugăm să ne contactați. Haideți să pornim împreună pe drumul spre relaxare și bucurie în această oază de liniște din Agrișul Mare!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă de la fântână
Curent monofazic
Grădină
Podele
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile