Rezultatele căutării dvs.

Biroul perfect cu 3 camere pozitionat Central

€ 400

M. Eminescu, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21071
Preț: € 400
Suprafață Propreitate: 126 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 2
Internet: Cablu
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 106
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Internet: Cablu
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Radiatoare căldură: Calorifere aluminiu
Înălțime / Lățime poartă acces: 3,8

Despre această proprietate

Biroul perfect cu 3 camere pozitionat Central

Ești antreprenor și domeniul în care vrei să activezi necesită un birou? Vrei să ai în preajmă instituții cum sunt Primăria Arad, bănci sau finanțe sau vrei să fii aproape de tot ceea ce înseamna centrul Aradului și să beneficiezi de oportunitățile lui?

Pe M. Eminescu în una din clădirile impunătoare și pline de istorie ce le oferă zona, la etajul 1, avem pentru businessul tau un spațiu de închiriat într-un apartament decomandat, foarte generos, compus din hol, 3 încăperi spațioase, 2 băi, bucătărie utilată cu frigider și aragaz. Totul se găsește în 105 mp. utili ceea ce înseamnă că există suficient spațiu pentru a-ți desfășura activitatea în așa fel încât fiecare dintre angajații tăi să te aprecieze pentru mediul plăcut de lucru creat.

Spațiul este zugrăvit în lavabil, dar necesită împrospătat, fapt ce constituie un avantaj pentru tine, deoarece îți oferă posibilitatea de-ați expune originalitatea în materie de design. Apartamentul are parchet masiv, geamurile sunt din lemn cu geam clar, ușile în interior sunt tot din lemn masiv, totul specific arhitecturii.

Apartamentul este racordat la toate utilitățile. Curentul e monofazic pe cupru, apă, canalizare, gaz, internet prin fibră optică, iar încălzirea e cu centrală termică proprie pe gaz. Are contor de apă, curent și gaz.

Ca masură de control și siguranță, accesul în clădire se face accesând interfonul.
Așa cum spuneam și la început, spațiul se află în zonă centrală, ceea ce înseamnă că luându-l în chirie esti foarte aproape de primărie, finanțe, bănci, parc, liceu, facultate, farmacie, piață, biserică, frizerie, stație de tramvai, catedrală, cafenele, fast-food și pe lângă supermarket încă multe alte magazine non-alimentare.

Dacă te-am convins că acesta ar putea fi spațiul potrivit pentru businessul tău, putem stabili împreună o vizionare cât de repede dorești. Tot ce trebuie să faci e să mă contactezi.

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Aragaz

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile