€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Autogara Transdara Caransebes

€ 1,800,000

Caransebes, Jud. Caras-Severin,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 18686
Preț: € 1,800,000
Suprafață Propreitate: 979 m2
Suprafață teren: 21,395 m2
Camere : 21
Băi: 2
Tip Teren: Industrial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură gard: Prefabricată
Structură alei: Ciment
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Not Available
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

De vanzare – Autogara Transdara din Caransebes – Hala (Ateliere + Birouri), Autogara, Teren ingradit, 3 porti de acces, Statie proprie de alimentare cu carburant, Platforma betonata de 16000 m2

In continuare, Tranc & Tranc – Real Estate va prezinta,  posibilitatea de a achizitiona activele si bunurile de inventar, ale unui punct de lucru, ale unei afaceri in domeniul transportului national si international de persoane.

Aceasta afacere este pretabila pentru companii sau persoane care sunt interesate sa investeasca intr-o afacere, cu active disponibile intr-o stare foarte buna, la un pret extrem de competitiv, cu sanse de amortizare cuprinse intre 1 si 5 ani, intr-o zona cu potential mare de recrutare de personal, cu posibilitati nelimitate de dezvoltare in mai multe domenii de activitate.

Fara a aduce multe modificari activelor, se pot incepe activitati in domeniul transportului public, parcare de autoturisme, de TIR-uri sau utilaje grele, pot activa firme de transport sau de prelucrare si depozitare a lemnului, birouri, ateliere mecanice pentru autoturisme, TIR-uri sau alte tipuri de utilaje grele etc.

Pe platforma betonata de 1,6 ha, care este cuprinsa in activele scoase la vanzare, sunt ridicate constructii care acopera o arie totala de 965 cazul demolarii acestor cladiri sau nu neaparat, noul proprietar va putea construi hale noi de productie, birouri, firme de logistica, depozite, ateliere mecanice etc.

Toate aceste activitati pot fi facilitate de faptul ca, afacerea scoasa la vanzare se afla intr-un parc industrial, intr-o zona extrem de bine pozitionata, aproape de oras. Forma terenului este dreptunghiulara, aproape patrata, are un front stradal foarte generos, de aprox 130 m, iar accesul este asigurat de 3 porti functionale. Vecinii din parcul industrial desfasoara activitiati de service auto, fabrica de imbuteliere sucuri si de prelucrare a lemnului.

Activele scoase la vanzare sunt compuse dintr-un teren intravilan de 21395 m2, ingradit complet de un gard compus din stalpi si prefabricate de beton. Terenul este impartit pe 3 CF-uri: unul de 7200 m2, altul de 7715 m, iar cel de-al 3-lea se intinde pe o suprafata de 6480 m2. Terenul este compact 100%.

Platforma betonata a fost gandita sa poata asigura rezistenta fara probleme a utlizarii ei de catre mijloace de transport sau utilajele de mare tonaj. Pe partea betonata sunt construite, o Autogara moderna de 153 m2 cu rampa mobila pentru oameni cu handicap, 2 cladiri pentru paznici de 35 m2, pozitionate la poarta 1 si 2, o hala cu ateliere si birouri de 755 m2, un decantor si o statie proprie de alimentare cu carburant alimentata de la 2 rezervoare, unul calibrat de 38000 litri si unul nefunctional de 10000 litri.

Tranc & Tranc va reduce timpul si banii cu vizualizarea acestei afaceri, pentru ca, noi va oferim posibilitatea sa o vizualizati mai intai in lumea virtuala la 360 grade prin intermediul ochelarilor VR, de pe tableta, smartphone sau laptop. Senzatia este ca va aflati chiar acolo, va ve-ti putea orienta in spatiu si ve-ti putea sa o vizualizati oricand de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

-Aveti o PROPRIETATE pe care doriti sa o VINDETI cat mai URGENT?Doriti sa CUMPARATI in cele mai SIGURE si bune conditii o PROPRIETATE?NOI VA PUTEM AJUTA!!!Avem raspunsuri si solutii inovative in domeniul imobiliar, in PROMOVAREA EFICIENTA in mediul ONLINE, va putem ajuta la EVALUAREA PROPRIETATILOR, de-a lungul timpului ne-am facut relatii, am incheiat PARTENERIATE cu insititutii si companii cu care ne intersectam in procesul de vanzare al proprietatilor, precum notari, banci, desgineri etc. Suntem o ECHIPA tanara, serioasa, cu experienta in domeniul imobiliar si orientata catre NEVOILE DUMNEAVOASTRA. Toate aceste lucruri si multe alte solutii pe care vi le-am pregatit vi le punem la dispozitie pentru a va ajuta sa va vindeti cat mai REPEDE proprietatea, traind in tot acest timp o EXPERIENTA UNICA de care va veti aminti cu placere, fara a va asuma riscuri de a pierde timpul, bani sau sanatatea. CONTACTATI-NE, va vom raspunde de indata!

Printre bunurile de inventar se regasesc:

– 2 x Aer conditionat de plafon
– 3 x Centrala termica pe gaz (functionale dar scoase din uz)
– 1 x Centrala termica pe lemne
– 1 x Boiler termoelectric
– 1 x Compresor 600 litri
– 2 x elevatoare de 4,5 tone si 2,5 tone
– 1 x Rampa handicap
– 1 x Cric hidraulic
– 1 x Cric Crocodil
– 1 x Microcentrala solar
– 1 x Polizor
– etc

Utilitati:

– Curent: Trifazic
– Canalizare: Retea
– Gaz: retea (contract suspendat)
– Apa: Retea (contraxct suspendat)
– Incalzire: centrala termica pe gaz, teracote.

Active:

1) Hala:

Suprafata: 755 m2 construiti
Structura cladire: caramida + beton + fier beton armat
Pod: ferme metalice
Structura acoperis: tabla
Nr ateliere: 14 camere
Nr ateliere reparatii: 2 (166 m2 utili)
Nr ateliere tinichigerie: 1 (51 m2 utili)
Nr ateliere strungarie: 1 (35 m2 utili)
Nr . camere tehnice: 1 (13 m2 utili)
Nr holuri: 2 (52 m2 utili)
Nr vestiare: 1 (23 m2)
Nr grupuri sanitare: 1 (16 m2 utili)
Nr birouri: 4 (40 m2 utili)
Nr. magazii: 1 (6 m2 utili)
2 centrala pe gaz + 1 pe lemne

2) Autogara:

Suprafata construita: 154 m2
Structura cladire: Beton
Structura acoperis: folie bituminoasa
Nr. camere: 5
Nr. sali de asteptare: 2 (62 m2 utili)
Nr birouri: 2 (17 m2 utili)
Nr spatii bagaje: 1 (11 m2 utili)
Nr grupuri sanitare: 2 (8 m2 utili)
Nr. terase: 1

3) Cladire la poarta de intrare 1

Suprafata construita: 35 m2
Structura cladire: caramida
Structura acoperis: tigla ceramica
Nr camere: 1
tigla ceramica

4) Cladire la poarta de intrare 2

Suprafata construita: 35 m2
Structura cladire: caramida
Structura acoperis: tigla ceramica
Nr camere: 1

5) Statie de alimentare:

Nr pompe alimentare: 1
Nr rezervoare depozitare combustibil: 2 (1 x 38000 litri calibrat + 1 x 10000 litri necalibrat)

6) Decantor: 3 compartimente

Pentru mai multe detalii, pentru a viziona TURUL VIRTUAL LA 360 GRADE al acestei proprietati sau pentru a programa vizionarea lui, nu ezitati sa ne contactatiAveti o PROPRIETATE pe care doriti sa o VINDETI cat mai URGENT?Doriti sa CUMPARATI la COMISION 0% in cele mai SIGURE si bune conditii o PROPRIETATE?NOI VA PUTEM AJUTA!!!CONTACTATI-NE si profitati de experienta si cunostintele noastre de promovare PREMIUM in mediul online si in LUMEA VIRTUALA LA 360 GRADE

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Faianță
Gresie
Parcare
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile