Rezultatele căutării dvs.

Apartamentul tau Samanta, cu 3 camere, la etajul 2, cu lift, pe Malul Muresului

€ 85,000

Aleea Rasaritului, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20623
Preț: € 85,000
Suprafață Propreitate: 90 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 2
Anul construcției: 1983
Număr Balcoane: 2
Număr Nivele: 10
Etaj: 2
Suprafață Utilă: 77
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Termoficare
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere fontă

Despre această proprietate

Apartamentul tau Samanta, cu 3 camere, la etajul 2, cu lift, pe Malul Muresului

 

Visezi sa locuiesti alatui de familia ta intr-un apartament tip Samanta, cu 3 camere, la etaj intermediar, intr-un bloc cu lift, cu o vedere superba, de pe balconul spatios, catre Malul Muresului?

Daca ai citit pana aici, inseamna ca raspunsul tau este „DA” :)… iar noi iti garantam ca nu vei ramane dezamagit/a, daca cauti un apartament spectaculos, decomandat, pe 2 nivele, luminos, cu 3 camere, la etajul 2/10, cu 2 debarale, 2 bai, hol, bucatarie si 2 balcoane suficient de spatioase incat sa iti permita sa iti instalezi o masa cu 2 scaune unde dimineata sa iti poti sorbi cafeaua, inainte de plecare, in timp ce privesti catre parc.

Suprafata de 90 m2 construiti si 77 utili, pe care o are apartamentul, iti va oferi nenumarate oportunitati de renovare, iar un astfel de apartament merita toata atentia ta si cu siguranta il vei pune in valoare, scotand totul afara din el, ca mai apoi sa il renovezi total, asa cum l-ai visat. Dupa ce l-ai renovat total si ti-ai creat armonia pe care ti-o doresti, in fiecare coltisor, apartamentul coborator iti va permite sa te retragi, fara sa deranjezi pe cei din sufragerie, in dormitoarele confortabile sau te vei putea refugia pe balcon, atunci cand vrei sa fi doar tu cu gandurile tale, iar locul de parcare il vei putea inchiria, fara probleme, de la Recons.

Blocul nu are posibilitate de instalare a unei centrale termice pe gaz, dar poate ca e mai bine asa. Solutiile moderne de incalzire pe curent electric sunt la fel sau chiar mai eficiente si mult mai sigure decat cele pe gaz, iar tinand cont de preturile in crestere la gaz si solutiile alternative ecologice existente si care vor aparea in viitor, s-ar putea sa fie solutia perfecta pentru un design modern, siguranta si confortul sporit al apartamentului tau.

Malul Muresului iti ofera nenumarate facilitati de recreere si te poate ajuta sa ai grija de sanatatea ta fizica si mentala, de sanatatea familiei tale si a animalelor tale de companie. Apartamentul se afla aproape de Sala Polivalenta, scoli, benzinarii, gradinite, liceu, supermarket, zona ultracentrala…oare iti poti dori ceva mai mult de atat?

Daca esti dispus sa iti asumi renovarea totala a acestui apartament si preferi sa te refugiezi in universul tau intr-un apartament Samanta coborator…. nu mai astepta, contacteaza-ne de urgenta, suntem siguri ca te vei indragosti de acest apartament.

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Holdis Teodora – Agent Imobiliar

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Bucătărie
Canalizare Rețea
Faianță
Gresie
Interfon
Lift
Parcare
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile