Rezultatele căutării dvs.

Apartament spectaculos cu 6 camere, Ultracentral

€ 127,000

Bd. Revolutiei, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20732
Preț: € 127,000
Suprafață Propreitate: 227 m2
Camere : 6
Dormitoare: 5
Băi: 2
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 180
Compartimentare: Circular
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Internet: Cablu
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Aluminiu
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament spectaculos cu 6 camere, Ultracentral

 

Apartamentul pe care urmeaza sa ti-l prezentam, in randurile ce urmeaza, este spectaculos si impresioneaza prin suprafata generoasa oferita de cele 6 camere, vederea panoramica catre Bd. Revolutiei si pozitionarea lui, la un etaj intermediar.

Apartamentul se intinde pe o suprafata de 227 m2 construiti si 180 m2 utili, se afla intr-o cladire istorica la etajul 1/2, cu vedere catre Bd. Revolutiei, este circular, dispune de 6 camere, 1 hol, 2 bai, 2 boxe, are 2 intrari principale dintr-un hol comun si o parcare in curtea interioara.
Acest apartament poate satisface cele mai ridicate standarde de confort si siguranta, tot ce mai ramane de facut din partea noului proprietar este sa isi lase amprenta personala prin renovarea dupa bunul plac, apeland la gusturile personale sau cele ale unui designer capabil sa imbine design-ul clasic al cladirii cu elementele moderne care sa asigure confortul sporit si sa se mute in conditiile visate

Apartamentul dispune de toate utilitatile, instalatia sanitara este schimbata, instalatia electrica este cea veche, dar in perfecta stare de functionare, iar caldura este asigurata de catre o centrala termica performanta si de teracota originala din sufragerie. O parte a apartamentului a fost renovat. In apartament, o parte din usile interioare au ramas cele originale, ele fiind reconditionate, iar o alta parte au fost schimbate cu usi din PVC, o parte din geamuri sunt cele originale din lemn masiv, iar o parte din PVC

Acesta este unul dintre putinele apartamente disponibile pe piata care ofera nenumarate posibilitati, atat pentru cei care cauta sa se mute impreuna cu intreaga familie, cat si in cazul unui investitor care intelege valoarea de achizitie, la aproape jumatate de pret fata de valoarea lui actuala. Datorita zonei, apartamentul poate fi exploatat din mai multe puncte de vedere, poate fi achizitionat ca si apartament pentru locuit pentru intreaga familie, poate fi impartit in 2 apartamente mai mici, unul cu 1 camera, iar celalalt cu 5 camere in unul sa locuiesti tu si in celalalt parintii sau celalalt apartament sa il inchiriezi in regim normal, sau ca birou unei firme… asa cum spuneam, posibilitatile sunt multiple.

Daca si pe tine te-a cucerit versatilitatea apartamentului, posibiltiatile multiple, zona, vederea, etajul la care se afla imobilul si parcarea interioara asigurata, contacteaz-o de urgenta pe colega noastra Holdis Teodora si programeaza o vizionare.

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Parcare
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Sufragerie

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile