Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Apartament spațios cu 3 camere, pe Calea Lipovei(ID: 27237)

Exclusivitate

€ 76,500

Timișoara,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27237
Preț: € 76,500
Suprafață Propreitate: 65 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 1
Internet: Cablu
Anul construcției: 1984
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Balcoane: 2
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 50
Compartimentare: Decomandat
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Termoficare
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: PVC
Radiatoare căldură: Calorifere aluminiu

Despre această proprietate

Apartament spațios cu 3 camere, pe Calea Lipovei(ID: 27237)

ID PROPRIETATE: 27237

Cu inima deschisă și cu o emoție de împlinire, vă prezentăm o oportunitate ce vă invită să vă regăsiți într-un cămin care emană căldură și confort, în inima frumosului oraș Timișoara. Acest apartament cu 3 camere își deschide porțile spre o experiență de locuire care îmbină armonios spațiul generos, designul modern și vecinătatea înconjurătoare.

Cu un total de 3 camere, din care 2 dormitoare și 1 spațiu primitor pentru sufragerie, acest apartament își dezvăluie farmecul în fiecare colțișor. Cu o suprafață construită de 65 de metri pătrați și o suprafață utilă de 50 de metri pătrați, acest cămin este un sanctuar al relaxării și bucuriei.

Bucătăria, utilată cu atenție pentru toate nevoile culinare, își deschide porțile către un spațiu de creație gastronomică, iar baia spațioasă și elegantă vă oferă un loc în care să vă îngrijiți de sine cu rafinament.

De asemenea, apartamentul dispune de 2 balcoane luminoase. Unul dintre acestea dispune de ferestre din sticlă de sus până jos, devenind spațiul perfect pentru momentele de contemplare în liniște, oferindu-vă o priveliște minunată asupra orașului și a vieții sale vibrante.

În ce privește locația acestuia, pe lângă faptul că se află într-o zonă liniștită, toate facilitățile de care aveți nevoie la doar câțiva pași distanță. Dentistul, magazinele alimentare, Iulius Mall, Dedeman, centrul comercial Kappa, sunt doar câteva dintre aceste facilități.

Fie că începeți o nouă etapă în viața dumneavoastră sau căutați să vă regăsiți într-un loc cu adevărat special, acest apartament întruchipează tot ceea ce căutați. Cu geamuri PVC ce lasă lumină să inunde fiecare colț, uși exterioare metalice ce vă asigură securitate și structură solidă din beton, aveți certitudinea că fiecare detaliu a fost conceput cu grijă și atenție.

Încălzirea eficientă de la CET vă va învălui într-o atmosferă reconfortantă în fiecare sezon, iar conexiunile la rețeaua de curent, apă și gaz asigură un trai lipsit de griji.

În plus, vă oferim o ocazie excepțională – acest apartament vine complet mobilat și utilat, așteptându-vă cu brațele deschise să vă faceți loc în el. Fie că doriți să îl achiziționați sau doar să îl închiriați și să vă bucurați de el pe o perioadă determinată, acest cămin este pregătit să devină parte din povestea dumneavoastră.

Deci, nu mai stați pe gânduri! Oportunitățile ca aceasta vin o dată în viață. Haideți să ne cunoaștem într-o vizionare și să descoperiți cum acest apartament poate deveni locul în care veți trăi sentimentele de împlinire, relaxare și regăsire în fiecare zi.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz retea
Gresie
Parchet masiv
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI