Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Apartament spațios cu 2 camere, într-o zonă bună, în zona Soarelui(ID: 27280)

Exclusivitate

€ 79,000

Zona Soarelui, Timișoara,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27280
Preț: € 79,000
Suprafață Propreitate: 61 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Internet: fibra optica
Anul construcției: 1983
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 4
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 52
Compartimentare: Decomandat
Structură acoperiș: Șindrilă bituminoasă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn stratificat
Uși interioare: Lemn stratificat
Instalație electrică: Aluminiu
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament spațios cu 2 camere, într-o zonă bună, în zona Soarelui(ID: 27280)

ID PROPRIETATE: 27280

Cu inima deschisă și plin de potențial, îți prezentăm o oportunitate unică de a-ți găsi căminul perfect în inima orașului Timișoara. Acesta nu este doar un apartament cu 2 camere, ci un spațiu plin de promisiuni, așteptându-și noii proprietari să îi aducă viață și să creeze amintiri de neuitat.

Într-o lume agitată, acest imobil devine refugiul tău, locul în care liniștea și confortul se îmbină armonios. Cu o suprafață utilă de 52 m2, fiecare colț al acestui apartament te așteaptă să îi descoperi poveștile. Ai la dispoziție o sufragerie prietenoasă, un dormitor intim, o bucătărie generoasă și o baie spațioasă, pregătite să îți satisfacă toate necesitățile.

Cu toate că momentan necesită renovare, acest apartament posedă un farmec aparte. Elementele rustice, prețioasele detalii din lemn – de la ferestrele călduroase până la ușile exterioare din lemn masiv, te vor cuceri din prima clipă. În ciuda necesității de împrospătare, imaginează-ți potențialul pe care-l poartă în sine – spațiul tău personal, unde fiecare idee de design se poate transforma în realitate.

Amplasat într-o zonă strategică, în zona Soarelui, acest apartament îți deschide ușa către toate facilitățile de care ai nevoie. De la o plimbare în parcul învecinat, la cumpărături rapide în hipermarket, totul este la îndemâna ta. Vecinătatea diversificată îți oferă acces rapid la diverse servicii precum cafenele primitoare, restaurante care îți satisfac cele mai fine gusturi, precum și instituții medicale pentru îngrijirea ta și a familiei tale.

Fiind situat la etajul 1, acest apartament îți oferă priveliști încântătoare asupra orașului și a vieții care se desfășoară în jur. Cu geamuri spațioase și aerisite, lumina naturală îți va îmbrățișa fiecare zi cu căldură și optimism.

De asemenea, încălzirea asigurată de centrala termică pe gaz îți va oferi confortul necesar în fiecare sezon, făcându-te să te simți mereu acasă.

Acesta este locul unde începe o nouă poveste. Te invităm să vii și să descoperi potențialul acestui apartament cu 2 camere din zona Soarelui, Timișoara. Fiecare colț al acestui spațiu așteaptă să îți conturezi visele și să creezi o experiență vie, autentică și plină de fericire.
Contactează-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a porni împreună în această călătorie captivantă către noul tău cămin!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz retea
Gresie
Izolatie termica interior 10 cm
Loc de luat masa
Parchet stratificat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

RADU ANDREI-RĂZVAN