Rezultatele căutării dvs.

Apartament Samanta cu 3 camere, la etajul 1, pe Malul Muresului

€ 99,900

Malul Muresului, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23831
Preț: € 99,900
Suprafață Propreitate: 118 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 2
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 4
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 95
Compartimentare: Decomandat
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel

Despre această proprietate

Apartament Samanta cu 3 camere, la etajul 1, pe Malul Muresului

 

Visezi sa locuiesti alaturi de familia ta intr-un apartament tip Samanta, cu 3 camere, la etaj intermediar, cu o vedere superba de pe balconul spatios?

Daca ai citit pana aici, inseamna ca raspunsul tau este „DA” :)… iar noi iti garantam ca nu vei ramane dezamagit/a, daca cauti un apartament spectaculos, decomandat, pe 2 nivele, luminos, cu 3 camere, la etajul 1/4, cu 2 debarale, 2 bai, 2 holuri, 1 casa scarii, 1 bucatarie si 1 balcon, suficient de spatioase incat sa iti permita sa iti instalezi o masa cu 2 scaune unde sa iti poti sorbi cafeaua, dimineata, inainte de plecare, in timp ce privesti catre Malul Muresului.

Suprafata de 118 m2 construiti si 95 utili, pe care o are apartamentul, iti va oferi nenumarate oportunitati de renovare, iar un astfel de apartament merita toata atentia ta si cu siguranta il vei scoate in valoare, scotand totul afara din el, ca mai apoi sa il renovezi total, asa cum l-ai visat. Dupa ce l-ai renovat total si ti-ai creat armonia pe care ti-o doresti in fiecare coltisor, apartamentul coborator iti va permite sa te retragi, fara sa deranjezi pe cei din sufragerie, in dormitoarele confortabile si te vei putea refugia pe balcon, atunci cand vrei sa fi doar tu cu gandurile tale. Proprietarul iti ofera posibilitatea sa cumperi si un garaj la 12000 euro. Confortul termic este asigurat de o centrala termice pe gaz, iar apartamentul dispune de toate utilitatile.

Malul Muresului iti ofera nenumarate facilitati de recreere si te ajuta sa ai grija de sanatatea ta fizica si mentala, de sanatatea familiei tale si a animalelor tale de companie. Apartamentul se afla aproape de sala polivalenta, scoli, benzinarii, gradinite, liceu, supermarket, zona ultracentrala…oare iti poti dori ceva mai mult de atat?

Daca esti dispus sa iti asumi renovarea acestui apartament si preferi sa te refugiezi in universul tau intr-un apartament Samanta coborator…. nu mai astepta, contacteaza-ne de urgenta, suntem siguri ca te vei indragosti de acest apartament.

Facilități și caracteristici

Other Features
Cămară
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Interfon
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil locuit
Se vinde cu credit
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA