Rezultatele căutării dvs.

Apartament renovat la etaj intermediar in Lipova

PRET NOU: € 29,000 / PRET VECHI: 30900 EURO

Lipova, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25002
Preț: PRET NOU: € 29,000 / PRET VECHI: 30900 EURO
Suprafață Propreitate: 49 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Număr Nivele: 5
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 39
Compartimentare: Semidecomandat
Pereți interiori: Lavabil
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru

Despre această proprietate

Apartament renovat la etaj intermediar in Lipova

Doriti sa va mutati sau sa investiti intr-unul dintre cele mai importante orase din Judetul Arad, in Lipova?

Va propunem un apartament cu 2 camere, complet renovat, in Lipova, care se intinde pe o suprafata de 49 m2 construiti si 39 m2 utili, la etajul 1/4. Apartamentul este semidecomandat, instalatia electrica a fost schimbata si este noua, iar geamurile sunt din PVC. Apartamentul se afla intr-o zona linistita si dispune de curent electric, apa si canalizare de la retea.

Incalzirea in apartament va putea fi asigurata de catre noul proprietar, instaland o centrala electrica, panouri electrice de caldura, ventiloconvectoare, aer conditionat, centrala pe lemne, centrala pe peleti sau alte variante alimentate electric sau pe lemne, peleti etc. Zona dispune de toate facilitatile, in zona se afla piata, magazine, cafenele, benzinarie, farmacie, centrul orasului se afla la o aruncatura de bat, exista posibilitate de parcare, scoli etc.

Apartamentul este potrivit atat pentru locuit cat si ca investitie, putand fi inchiriat atat in regim normal cat si in regim hotelier, la un randament extrem de bun daca este sa tinem cont de pretul de achizitie.

Prima atestare documentară a orașului Lipova datează din anul 1314 sub denumirea de Lipva. Orașul este situat pe ambele maluri ale râului Mureș, la intrarea acestuia în Câmpia Aradului, la poalele Munților Zarandului, în zona de contact a acestora cu Dealurile Lipovei. Distanța față de municipiul Arad este de 34 km, situat la vest.

Lipoveni se pot bucura de urmatoarele puncte de atractie turistica:
Muzeul Orășenesc Lipova, Biserica ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, Stațiunea balneo-climaterică Lipova recomandate pentru afecțiuni ale tubului digestiv și afecțiuni cardio-vasculare, Mănăstirea și biserica de pelerinaj „Maria Radna” întemeiata în jurul anului 1551, Monumentul Eroilor Români și Francezi din Războiul pentru Reîntregire, Monumentul Eroilor Români din Al Doilea Război Mondial, Cetatea Șoimoș, care a fost clădită în timpul domniei regelui maghiar Béla al IV-lea (1235-1270).

Daca si pe voi ati fost fermecat de acest oras, nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare si pentru a va convinge ca merita toata atentia dvs.

 

 

 

Amenities and Features

Apă rece
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Interfon
Parchet laminat
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Sufragerie
Vană
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,200,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile