Rezultatele căutării dvs.

PRET REDUS: Apartament renovat, cu 4 camere, aflat vis-a-vis de tribunalul din Arad, pe strada G-ral Vasile Milea

PRET NOU: € 195,000 Pret vechi: 207000 euro

Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20134
Preț: PRET NOU: € 195,000 Pret vechi: 207000 euro
Suprafață Propreitate: 229 m2
Camere : 4
Dormitoare: 2
Băi: 2
Număr Balcoane: 2
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 3
Etaj: 3
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Internet: Cablu
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament renovat, cu 4 camere, aflat vis-a-vis de tribunalul din Arad, pe strada G-ral Vasile Milea

Cautati sa faceti o investitie profitabila, sa achizitionat un birou sau o noua locuinta, intr-una dintre cele mai apreciate zone ultracentrale din Arad, in vecinatatea tribunalului, langa primarie, finante sau faleza Muresului?

Tur video la 360 grade

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam la vanzare, un apartament superb renovat, cu 4 camere, aflat vis-a-vis de tribunalul din Arad, la etajul 3. Datorita zonei, acest apartament reprezinta o investitie extrem de profitabila, indiferent ca va hotarati sa va stabiliti sediul firmei, sa il inchiriati sau sa locuiti in el.

Preturile la chiriile din aceasta zona sunt printre cele mai ridicate din judetul Arad datorita faptului ca majoritatea avocatilor, notarilor, juristilor, judecatorilor si cea a arhitectilor din Arad isi desfasoara activitatea in jurul tribunalului, a primariei si a finantelor din Arad. Aceasta zona este cautata si datorita faptului ca se afla aproape de facilitatile oferite de bulevardul revolutiei si de faleza muresului, care se afla in imediata vecinatate.

Apartamentul este renovat complet si se intinde pe o suprafata de 229 m2 construiti. Apartamentul dispune de o sufragerie luminoasa si primitoare, 2 dormitoare confortabile, o bucatoarie spatioasa cu loc de luat masa si o camera de entertainment cu geamuri vitrate cu acces la o terasa superba cu vedere catre cinematograful Dacia, 2 holuri, o camara, o baie spatioasa, o baie de servici si 2 balcoane cu vedere catre tribunalul din Arad. Apartamentul se intinde pe tot nivelul 3 al cladiri, iar accesul in apartament este asigurat de 2 intrari. Acest lucru permite viitorilor proprietari recompartimentarea apartamentului dupa bunul plac.

Apartamentul se afla intr-o cladire istorica care nu necesita renovarea fatadei si nici cea a podului. Apartamentul este complet renovat, cu materiale de calitate superioara, incalzirea este asigurata de o centrala termica pe gaz si toata instalatia electrica si sanitara este noua. Apartamentul se poate vinde partial mobilat.

Acest apartament poate fi achizitionat impreuna cu un alt apartament, cu 3 camere, de 149 m2 construiti, ce se afla la demisolul inalt al aceleasi cladiri. Dupa ce veti hotari sa il achizitionati, actualii proprietari au nevoie pentru a se muta de o perioada de maxim 6 luni.

Stim ca acest apartament merita toata atentia dvs.
Mai ramane doar sa ne contactati si sa programam o vizionare virtuala la 360 grade, cu ochelari VR, pentru a va convinge ca este proprietatea in care merita sa investiti.

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Bucătărie
Cămară
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz
Gresie
Parchet laminat
Parchet masiv
Pod
Pretabil Birou
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Senzori de fum
Sufragerie
Terasă acoperită
Vană

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 3,750,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile