Rezultatele căutării dvs.

Apartament Glamorous cu 2 camere, in Vlaicu

€ 89,900

Aurel Vlaicu, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24817
Preț: € 89,900
Suprafață Propreitate: 86 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 10
Etaj: 2
Suprafață Utilă: 70
Compartimentare: Semidecomandat
Pereți interiori: Lavabil
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: MDF
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament Glamorous cu 2 camere, in Vlaicu

 

Cauti un apartament, enorm, cu 2 camere, care sa te cucereasca din clipa in care ii vei trece pragul? Cauti un apartament care sa se ridice la cele ma inalte standarde de lux din Arad?

Imi face o deosebita placere sa te informez ca in continuare vei avea posibilitatea sa descoperi, la vanzare, un apartament cu adevarat special. Cu siguranta sunt putine apartamente in Arad care sa bifeze atatea avantaje.

Noi am fost extrem de incantati sa ii trecem pragul si cu siguranta oricine va avea ocazia sa il vada, va ramane impresionat. Nu este un lucru in casa pe care sa il atingi sa nu indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate. Combinatia design-ului interior, dintre clasic si modern, se imbina perfect intr-o atmosfera plina de culoare si lumina naturala.

Mobilierul luxuriant, candelabrele elegante, electronicele si electrocasnicele premium din intregul apartament si gusturile extravagante si elegante ale liniilor ce se intrepatrund peste tot, datorita pietrei decorative, tapetului, podelei din parchet laminat si gresia premium montate peste tot, face din acest apartament o bijuterie extrem de valoroasa pentru persoana sau familia potrivita, capabila sa aprecieze maestria si lipsa limitei financiare care a condus la renovarea acestui apartament. Mobila de bucatarie, cu insula superba asezata strategic pentru sporirea confortului, transforma intregul tablou intr-un apartament care nu are nici o legatura cu majoritatea apartamentelor din Arad, ci mai mult cu designul glamourous american.

Restul detaliilor parca nici nu mai conteaza, dar sunt sigur ca vei aprecia faptul ca acest apartament are 86 m2 construiti si 70 utili, are 1 sufragerie luminoasa cu bucataria in open space, 1 balcon generos, 1 baie cu vana si 1 dormitor regal. Incalzirea este asigurata de o centrala termica pe gaz performanta si se afla la etajul 2 intr-un bloc cu lift, cu 10 etaje, in Vlaicu, la Z-uri.

Nu mai spunem ca Aurel Vlaicu este cunoscut ca fiind cartierul cu cele mai multe facilitati din Arad, asa ca nu iti va lipsi nimic, fiindca toate iti vor fi la indemana. Acest apartament reprezinta o oportunitate unica pentru cei care cauta un apartament de lux, unic, cu o compartimentare si o dimensiune rar intalnita in Arad, la un pret bun de doar 1284 euro/m2 util si 1045 euro / m2 construit. Acest apartament poate fi si o investitie extrem de profitabila, putand fi inchiriat cu usurinta la preturi potrivite, atat in regim normal, cat si in regim hotelier.

Ce vei decide, vei pierde ocazia sa te indragostesti de un apartament care iti va taia rasuflarea sau ne vei contacta pentru a programa de urgenta o vizionare?

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Aragaz
Balcon
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Frigider
Gaz
Gresie
Hotă
Interfon
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,200,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile