Rezultatele căutării dvs.

Apartament de revista, cu 4 camere, la Podgoria

€ 140,000

Podgoria, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20954
Preț: € 140,000
Suprafață Propreitate: 150 m2
Camere : 4
Dormitoare: 2
Băi: 2
Internet: Cablu
Număr Nivele: 1
Etaj: Parter
Suprafață Utilă: 120
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Internet: Cablu
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament de revista, cu 4 camere, la Podgoria

Cauti un apartament de lux, veritabil, mobilat si utilat la cheie, cu 4 camere, pentru tine si familia ta, care sa se ridice la nivelul de eleganta si confort visat?

Nu mai trebuie sa cauti un alt apartament, pentru ca, am gasit ceea ce iti doresti.

Tur virtual la 360 grade

 

Sunt multe de spus despre acest apartament, asa ca, in continuare vei putea afla, atat detalii tehnice, cat si emotionale despre acest imobil. Si vom incepe prin ati spune ca acest apartament este compus dintr-o sufragerie luminoasa si impunatoare, 2 dormitoare spatioase, 1 dresing modern, 1 loc de luat masa pentru intreaga familie, 1 bucatarie moderna, 2 bai, 2 holuri si 1 terasa acoperita. Apartamentul se intinde pe o suprafata construita de 150 m2 si o suprafata utila de 120 m2, se afla la parter, iar cladirea in care se afla imobilul nu este incadrata la monumente istorice. Apartamentul actual se afla pe acelasi CF cu un alt apartament aflat la demisol. Utilitatile sunt trase separat, dar acest apartament si cel aflat la demisol, pot fi achizitionate si impreuna. In cazul in care se achizitioneaza separat, noul proprietar trebuie sa i-a in calcul ca, tranzactia va putea fi finalizata dupa finalizarea procesului de apartamentare.

Tur video la 360 grade

Un apartament de lux, in secolul 21, trebuie sa indeplineasca cateva caracteristici, fara de care nu poate fi incadrat la aceasta categorie. Este de preferat ca zona in care se afla apartamentul sa fie centrala sau ultracentrala si sa ofere facilitati complete, de la mijloace de transport in comun, la loc de parcare in fata casei, magazine, benzinarii, scoli, gradinite, posibitati de a ajunge urgent oriunde in oras. Daca apartamentul se afla intr-o cladire istorica, fatada trebuie sa fie reconditionata, respectand arhitectura originala. Cladirea este cu atat mai valoroasa cu cat are si un blazon, iar holul si acoperisul sunt si ele complet renovate.

Curtea interioara trebuie sa fie inundata de verdeata, sa iti trezeasca sentimente profunde de contopire cu natura. Un apartament de lux trebuie sa iti ofere posibilitatea sa te poti relaxa si pe propria terasa. Daca terasa este inchisa, este cu atat mai confortabila, putand fi folosita indiferent de anotimp. Toate materialele folosite la renovarea apartamentului de lux trebuie sa fie de calitate superioara, iar designul interior trebuie sa fie in armonie cu arhitectura clasica a cladirii.

Dintr-un apartament de lux nu ar trebui sa lipseasca candelabrele de cristal aduse din tari Europene cu renume in domeniu, precum Cehia, mobilierul sculptat din lemn masiv, cu un design parca din alta lume, adus din tari cu istorie ce ne fascineaza si in prezent, precum Egipt, parchetul trebuie sa fie din lemn masiv, ca sa reziste in timp, usile sa fie reconditionate sau refacute dupa design-ul original, iar o nota de eleganta o mai pot da si vitraliile pe care sa fie intiparit blazonul cladirii. Daca apartamentul ascunde si un mister, precum un dresing si o baie secreta, ce se afla in spatele unor usi aparente ale unui dulap, montat pe perete, intr-un dormitor matrimonial, spatios si luminos, cu siguranta interesul nostru va fi mult mai ridicat.

Dar nu e suficient, pentru ca toate aceste lucruri, daca nu sunt proiectate de un designer renumit din zona, cu cunostinte valoroase despre arhitectura cladirilor locale, s-ar putea sa se piarda din valoarea reala a imobilului. Daca la toate aceste lucruri se adauga elementele de confort si siguranta, fara de care nu putem trai in zilele noastre, precum aerul conditionat, centrala termica pe gaz, elemente de casa inteligenta cu control din telefon, camere de luat vederi la poarta de la intrare, senzori de miscare in toata casa, legate la o alarma performanta, sistem audio, televizoare si electrocasnice de ultima generatie, putem spune cu tarie ca proprietarul si-a dus la bun sfarsit, cu brio, viziunea, de a transforma aceasta bijuterie prafuita intr-un diamant veritabil.

Daca toate cele de mai sus ti-au atras atentia, poti considera ca in clipa in care ii vei trece pragul, te vei indragosti instant de acest apartament. Esti pregatit sa iei una dintre cele mai valoroase decizii din viata ta?
Noi iti putem garanta ca te vei bucura o viata intreaga, alaturi de familie, de decizia luata, de fiecare data cand te vei intoarce „acasa”.

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Tranc Cristian – CEO

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Aragaz
Bucătărie
Camere video
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Frigider
Gaz
Gresie
Interfon
Loc de luat masa
Nu se vinde cu credit
Parchet masiv
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Sufragerie
Vană

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 5,000 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile