Rezultatele căutării dvs.

Apartament de revista, cu 4 camere, în Vlaicu

PRET NOU: € 119,900 / Pret vechi: 122000 euro

Aurel Vlaicu,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23840
Preț: PRET NOU: € 119,900 / Pret vechi: 122000 euro
Suprafață Propreitate: 95 m2
Camere : 4
Dormitoare: 2
Băi: 2
Număr Nivele: 4
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 87
Compartimentare: Decomandat
Pereți interiori: Tapet
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: MDF
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament de revista, cu 4 camere, în Vlaicu

 

Cauti un apartament de lux, veritabil, mobilat si utilat la cheie, cu 4 camere, pentru tine si familia ta, care sa se ridice la nivelul de eleganta si confort visat?

Nu mai trebuie sa cauti un alt apartament, pentru ca, am gasit ceea ce iti doresti.

Sunt multe de spus despre acest apartament si vom incepe spunandu-ti ca este compus dintr-o sufragerie luminoasa si impunatoare cu balcon inchis, 2 dormitoare spatioase, 1 dresing modern, 1 bucatarie utilata modern, cu loc de luat masa, 2 bai luminoase si 2 holuri primitoare. Apartamentul se intinde pe o suprafata construita de 95 m2 si o suprafata utila de 87 m2, se afla la etajul 1, intr-un bloc cu 4 etaje, pe Strada Poetului, iar confortul termic este asigurat de o central termica pe gaz si aer conditionat.

Un apartament de lux, in secolul 21, trebuie sa indeplineasca cateva caracteristici, fara de care nu poate fi incadrat la aceasta categorie. Este de preferat ca apartamentul sa ofere facilitati complete, de la mijloace de transport in comun, la loc de parcare in fata blocului, magazine, benzinarii, scoli, gradinite, posibitati de a ajunge urgent oriunde in oras. Toate materialele folosite la renovarea apartamentului de lux, mobilierul, electronicele si electrocasnicele, trebuie sa fie de calitate superioara, iar designul interior si atmosfera creata de lumina interioara trebuie sa fie in armonie cu nevoile clientilor.

Dintr-un apartament de lux nu ar trebui sa lipseasca candelabrele premium, mobilierul si usile de calitate, iar o nota de eleganta si confort oferita de un decor in forma de semineu, intr-un ambient elegant, nu poate decat sa sporeasca atmosfera calda, luxurianta a unui apartament

Daca la toate aceste lucruri se adauga elementele de confort si siguranta, fara de care nu putem trai in zilele noastre, precum electronice si electrocasnice de ultima generatie, putem spune cu tarie ca proprietarul si-a dus la bun sfarsit, cu brio, viziunea, de a transforma un simplu diamant neslefuit, intr-o nestemata.

Daca toate cele de mai sus ti-au atras atentia, poti considera ca in clipa in care ii vei trece pragul, te vei indragosti instant de acest apartament. Esti pregatit sa iei una dintre cele mai valoroase decizii din viata ta?

Noi iti putem garanta ca te vei bucura o viata intreaga, alaturi de familie, de decizia luata, de fiecare data cand te vei intoarce „acasa”.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Hotă
Interfon
Izolație termică exterioară de 10 mm
Loc de luat masa
Mașină de spălat rufe
Mașină de spălat vase
Microunde
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

BOITA ROXANA