Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Apartament cu 4 camere cu potențial, în Lipova(ID: 26912)

€ 34,000

Lipova, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26912
Preț: € 34,000
Suprafață Propreitate: 120 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 2
Anul construcției: 1990
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 4
Etaj: 4
Suprafață Utilă: 112
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Indisponibil
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn stratificat
Uși interioare: Lemn stratificat
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Teracote pe lemne

Despre această proprietate

Apartament cu 4 camere cu potențial, în Lipova(ID:  26912)

ID PROPRIETATE:  26912

Descoperă emoțiile puternice ce se vor stârni în inima ta odată ce vei păși în acest apartament cu 4 camere, ce îți deschide brațele către o viață plină de confort și căldură familială. Situat într-o locație pitorească și încântătoare, acest imobil îți va oferi ocazia de a-ți găsi liniștea și de a te simți acasă încă de la prima vedere.

Cu o suprafață construită de 120 m2 și o suprafață utilă de 112 m2, această proprietate luminoasă îți întâmpină sufletul cu o atmosferă plină de potențial și posibilități. Aici vei găsi nu mai puțin de 3 dormitoare spațioase, perfecte pentru odihnă și relaxare, alături de o sufragerie generoasă, unde poți petrece momente memorabile alături de familie și prieteni apropiați.

Bucătăria îți deschide porțile către aventuri culinare, fiind un spațiu gândit cu atenție pentru a-ți îndeplini toate dorințele gastronomice. Cele două băi, funcționale și elegante, îți oferă un plus de confort și intimitate, fiind concepute pentru a răspunde nevoilor tale de zi cu zi.

Priveliștea pitorească din balconul acestui apartament îți va aduce bucuria de a te conecta la frumusețea naturii și de a-ți înviora spiritul în fiecare dimineață. Geamurile din lemn și ușile exterioare de lemn masiv adaugă un farmec aparte locuinței tale, creând o atmosferă caldă și primitoare.

Încălzirea este asigurată de teracote pe lemne, oferindu-ți confort și economie în sezonul rece. Cu toate acestea, acest apartament își așteaptă viitorul proprietar să îi insufle noi îmbunătățiri, să îl personalizeze și să îi aducă amprenta unică a propriului stil de viață.

În plus, amplasarea sa privilegiată îți oferă acces la toate facilitățile necesare pentru o viață plină de satisfacții. Grădinița, magazinul alimentar, malul Mureșului, parcul, piața, restaurantele, sala de fitness și terenul de fotbal se află la o distanță foarte apropiată, aducând confortul și comoditatea dorite chiar la ușa ta.

Acest apartament este o oportunitate rară de a-ți găsi refugiul ideal într-un oraș plin de istorie și farmec. Cu fiecare pas pe care îl vei face în aceste încăperi, vei simți cum te regăsești într-un loc special, unde îți poți crea amintiri prețioase și povestea vieții tale.

Nu rata șansa de a achiziționa acest imobil cu personalitate, ce așteaptă nerăbdător să fie transformat într-un cămin plin de dragoste și fericire. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi în detaliu toate posibilitățile pe care acest apartament îți pune la dispoziție!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

TODORU LUCIAN-EMANUEL