Rezultatele căutării dvs.

Apartament cu 2 camere Ultracentral cu vedere panoramica

€ 69,000

Ultracentral, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25019
Preț: € 69,000
Suprafață Propreitate: 53 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Anul construcției: 1980
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 4
Etaj: 4
Suprafață Utilă: 45
Compartimentare: Semidecomandat
Structură acoperiș: Șindrilă bituminoasă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament cu 2 camere Ultracentral cu vedere panoramica

 

Vrei sa locuiesti ultracentral, in zona bancilor in vecinatatea garii? In continuare iti vom prezenta unul dintre putinele apartamente cu 2 camere disponibile in momentul de fata pe piata, renovate modern, cu o vedere panoramica.

Datorita zonei, daca nu ai locuit pana acum ultracentral, intr-un imobil modern, aceasta proprietate iti va imbunatati cu siguranta viata, iar daca esti investitor suntem siguri ca esti la curent cu valoarea si raritatea pe piata a unui astfel de apartament. Noul proprietar se va putea bucura de facilitati similare unui penthouse, pentru ca se afla la ultimul nivel, la etajul 4/4 intr-un bloc construit in 1980, confortul este sporit datorita faptului ca nu sunt vecini deasupra imobilului, iar vara nu esti invadat de insecte.

Apartamentul este semidecomandat, incalzirea este asigurata de panouri radiante tip tablouri personalizate, cu termostat care incalzeste spatiul, nu obiectele din interior, climatizarea este asigurata de aer conditionat, geamurile sunt din termopan, mobilierul este modern, iar atmosfera este asigurata de leduri si spoturi care creaza, din reflexia luminilor, o atmosfera calda, relaxanta si primitoare.

Apartamentul are 53 de m2 construiti si 45 m2 utili si este compus dintr-o bucatarie unita cu holul de la intrare, cu loc de luat masa, o sufragerie spatioasa cu un balcon deschis cu marchiza, un alt hol care ofera acces la dormitor si la baie, o boxa la subsol, iar acoperisul a fost renovat si se afla in garantie. Nu iti lipseste nimic in acest apartament, mobilierul este modern, mai lipseste sa iti duci lucrurile personale si sa te muti alaturi de familie sau sa il inchiriezi din a doua zi dupa ce devi proprietar.

Zona ultracentrala a fost, este si va ramane cea mai valoroasa zona a Aradului, fiindca aici nu mai ai unde sa construiesti, apartamentele sunt limitate, orasul este in dezvoltare, iar facilitatile cele mai importante nu le gasesti in alta parte, decat aici. Acest lucru va atrage intotdeauna chirii mai mari, iar randamentul va fi mai ridicat decat in zonele limitrofe.

Tu cum alegi sa traiesti?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Balcon
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz
Gresie
Interfon
Parchet masiv
Pretabil închiriere
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Sufragerie
Vană

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,200,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile