Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Apartament cochet cu 3 camere într-o zonă liniștită, în Vladimirescu(ID: 26704)

€ 63,000

Vladimirescu, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26704
Preț: € 63,000
Suprafață Propreitate: 121 m2
Camere : 3
Dormitoare: 1
Băi: 1
Anul construcției: 1980
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 100
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament cochet cu 3 camere într-o zonă liniștită, în Vladimirescu(ID: 26704)

ID PROPRIETATE: 26704

Un loc al tău, un spațiu de care să te bucuri, un refugiu. Acesta este apartamentul cu 3 camere pe care îl punem la vânzare în inima pitorească a localității Vladimirescu, județul Arad. Aici, într-un colț liniștit al orașului, descoperi un cămin perfect pentru tine și familia ta.

Pășești într-o oază de confort și eleganță, într-un spațiu special conceput pentru a-ți transforma fiecare zi într-o experiență de neuitat. Cu o suprafață construită de 121 m2 și o suprafață utilă de 100 m2, acest apartament îți oferă generozitatea spațiului necesar pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Cu cele 3 camere frumos amenajate, o sufragerie primitoare, un dormitor confortabil și o bucătărie utilată, fiecare spațiu a fost creat cu grijă și atenție la detalii. Fie că ești în căutarea unui loc în care să te bucuri de momentele alături de cei dragi sau în care să te relaxezi în intimitate, acest apartament se transformă într-un sanctuar pentru tine.

Imobilul este amplasat la etajul 1 al unui bloc cu 2 etaje, oferindu-ți intimitate și liniște. Cu geamuri din PVC, uși exterioare din același material și o structură solidă din cărămidă, acest apartament îți asigură o izolare fonică excelentă, creând un refugiu în care poți scăpa de agitația cotidiană.

Încălzirea este asigurată de o centrală termică pe gaz, astfel încât să te bucuri de o temperatură plăcută în fiecare colț al apartamentului în sezonul rece. Curentul și apa sunt furnizate de la rețea, iar canalizarea este conectată, oferindu-ți toate utilitățile necesare pentru un stil de viață modern și comod.

Poziționat pe o stradă asfaltată, accesul facil și rapid către toate punctele de interes devine un avantaj major. Vecinătatea oferă o gamă variată de facilități, cum ar fi autogara, biserica, cafenelele primitoare, dentistul, farmacia și magazinul alimentar, asigurându-ți că ai tot ce ai nevoie la îndemână. De asemenea, poți profita de frumusețea naturii și de aerul curat în parcul aflat în apropiere.

Așadar, vin-o și descoperă acest apartament cu 3 camere în Vladimirescu, un loc în care te vei simți cu adevărat acasă. Ia decizia cea bună și începe o nouă poveste a vieții tale aici. Oferă-ți bucuria de a trăi într-un mediu care te reprezintă și te încarcă cu emoții pozitive.

Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a intra în posesia acestui apartament minunat. Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine! Emoția și fericirea te așteaptă la ușă!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz retea
Gresie
Loc de luat masa
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

TIMOFTE ISABELA-DENISA