Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Apartament cochet cu 2 camere într-o zonă liniștită(ID: 26590)

PREȚ NOU: € 52,000 PREȚ VECHI:55000

Micalaca, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26590
Preț: PREȚ NOU: € 52,000 PREȚ VECHI:55000
Suprafață Propreitate: 71 m2
Camere : 2
Dormitoare: 1
Băi: 1
Anul construcției: 1975
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 4
Etaj: 4
Suprafață Utilă: 52
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: MDF
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament cochet cu 2 camere într-o zonă liniștită(ID: 26590)

ID PROPRIETATE: 26590
Cu bucurie îți aducem în prim-plan o oază de confort și intimitate din cartierul Micalaca, din Arad. Ești invitat să descoperi acest apartament cochet cu 2 camere, un sanctuar personal ce urmează să devină scena vieții tale pline de culori și emoții.

Cu fiecare pas făcut în acest apartament, vei simți cum fiecare amănunt îmbrățișează confortul și te invită să te desfășori într-un spațiu generos. Cele 2 camere, cu sufragerie și dormitor, îți vor oferi nenumărate posibilități de a-ți crea un univers intim și personal, în care fiecare moment să te cuprindă cu căldura lui. Cu o suprafață utilă de 52 de metri pătrați, apartamentul este o comoară pregătită să fie descoperită și transformată după gustul tău.

Gândit pentru a-ți oferi confortul necesar, acest apartament dispune de o bucătărie și o baie care îți așteaptă ideile și transformările personale. Ai libertatea de a le renova și adapta după preferințe, transpunându-ți visurile în realitate. În plus, debara practică îți asigură un spațiu de depozitare pentru a-ți păstra lucrurile organizate și la îndemână.

Cu o structură solidă de cărămidă și geamuri din PVC, acest cămin se mândrește cu acces la toate utilitățile necesare pentru o viață modernă și confortabilă. Beneficiind de curent electric, apă și canalizare de la rețea, precum și de gaz, vei avea toate resursele necesare la îndemână. Încălzirea este asigurată de o centrală termică pe caz, garantându-ți confortul în orice moment al anului.

Iar când vine vorba despre vecinătăți, te vei bucura de toate avantajele vieții urbane într-un decor liniștit și prietenos. Cu benzinărie, biserică, cafenele, dentist, facultate, farmacie, frizerie, grădiniță, hipermarket și restaurante la doar câțiva pași distanță, vei avea toate serviciile și facilitățile la îndemână, făcându-ți viața mai ușoară și mai plină de posibilități.

Ești invitat să transformi acest apartament într-un cămin ce reflectă personalitatea ta și dorințele tale. Cu puțină atenție și pasiune pentru design, acest spațiu va deveni cu siguranță o scenă vibranta, în care vei trăi poveștile vieții tale. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactezi și să-ți dezvăluim toate minunățiile pe care le oferă acest apartament cochet în inima orașului Arad.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Cămară
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gaz retea
Gresie porțelanată
Loc de luat masa
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ARSIN IULIA DARIA GEORGIANA