Rezultatele căutării dvs.

Apartament cu 3 camere, la casa, in Centru

€ 89,500

Central, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21018
Preț: € 89,500
Suprafață Propreitate: 104 m2
Dormitoare: 2
Băi: 1
Anul construcției: 1960
Număr Nivele: 1
Etaj: Parter
Suprafață Utilă: 87
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Teracote pe lemne

Despre această proprietate

Apartament cu 3 camere, la casa, in Centru

 

Dacă dorești să te muți intr-un apartament spațios la casa sau să faci o investiție profitabilă, achizitionand un imobil deja inchiriat, într-o zonă centrală a Aradului, daca ești pregătit să investești pentru a-ți evidenția originalitatea în materie de viziune și design, atunci am găsit pentru tine ceea ce cauți!

Avem pentru tine un apartament, semidecomandat, într-o zonă liniștită, in suprafață construită de 104 mp din care 87 mp sunt utili. Apartamentul este cu 3 camere, din care 2 sunt dormitoare, o bucătărie și o baie.
Apartamentul se afla la casa, pe un singur nivel, în curte cu doar 4 vecini și dispune de curent monofazic, apă, canalizare și gaz la stradă. Încălzirea este asigurata de teracote pe lemne dar are posibilitate de racordare la gaz. Are contor separat pentru apă și curent.

Interiorul e în lavabil, iar exteriorul e izolat termic, fapt ce ofera un cost redus la încălzire. Pe jos are parchet laminat, ramele ferestrelor sunt din PVC, iar ușile interioare din lemn masiv.
Structura imobilului e pe fundație de beton, cu pereți din cărămidă, izolat exterior, renovat și acoperit cu țiglă ceramică.

Zona oferă nenumărate facilități, de la grădiniță, școală generală, poliție, pompieri, farmacii, locaș de cult, cabinete medicale, piața mică (Mihai Viteazu), magazine alimentare și non-alimentare ( ce sunt pe Andrei Șaguna), apoi in zona Intim unde se gasesc supermaket, cofetarie ( Crișan) , schimb valutar (Luxor, etc.), spălătorii, service auto, Spitalul Județean, Matern, ORL cât și Municipal, Registrul Comerțului, Banca Raiffeisen, Banca Transilvania cât și diverse clinici particulare (Laser System). Centrul, apoi Casa de Pensii cât și Kaufland, Lidl, Takko, KFC etc..sunt la o distanta de doar 3-5 minute cu mașina.

Daca ți-am creat curiozitatea de a-l viziona, te așteptăm să ne contactezi. Aceasta poate fi șansa ta de a găsi ceea ce dorești!

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Birou
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Izolație termică exterioară de 10 mm
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Sufragerie

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile