Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Afacere la CHEIE, într-o zonă excelentă în Arad(ID: 27049)

€ 28,000

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27049
Preț: € 28,000
Suprafață Propreitate: 130 m2
Camere : 5
Băi: 2
Anul construcției: 1990
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 120
Compartimentare: Circular
Pereți interiori: Lavabil
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere de aluminiu + Calorifere metalice

Despre această proprietate

Afacere la CHEIE, într-o zonă excelentă în Arad(ID: 27049)

ID PROPRIETATE: 27049

V-ați gândit vreodată să investiți într-o afacere de succes în industria fast-food-ului? Acum aveți șansa să achiziționați o afacere deja profitabilă, situată în inima orașului Arad, cu un potențial imens de creștere și dezvoltare. Acest fast-food deține o poziție strategică într-o zonă cu trafic intens și acces facil pentru localnici, turiști și angajații din jurul zonei.

Proprietatea recent renovată, cu o suprafață generoasă de 120 m2, este dotată cu toate facilitățile necesare pentru o funcționare eficientă. Cu o structură solidă din cărămidă și geamuri din PVC, spațiul este modern și pregătit să ofere o experiență plăcută clienților. Încălzirea prin centrală termică pe gaz asigură un mediu confortabil, indiferent de sezon.

Cu o dotare completă a bucătăriei, veți avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a oferi preparate delicioase și de calitate superioară. De la echipamentele industriale, precum cuptoarele pentru rotisor, hota industrială, friteuza și aragazul industrial, la mobilierul modern și aparatele de uz general, totul este gata să funcționeze eficient.

Siguranța și securitatea sunt prioritare în această afacere. Sistemele de supraveghere cu camere de luat vederi, alarmă și senzori de mișcare asigură protecția atât a afacerii, cât și a clienților.

Cu o investiție semnificativă și o bază solidă de clienți fideli, fast-food-ul înregistrează vânzări consistente și profituri ridicate. Programul de vânzare inclus în casele de marcat facilitează gestionarea comenzilor și păstrează evidența vânzărilor.

Un alt avantaj important este chiria rezonabilă de doar 1700 euro pe lună, ceea ce face această afacere o opțiune atractivă și sustenabilă din punct de vedere financiar.

Localizarea excelentă în proximitatea unor puncte de interes precum farmacia, gară, grădiniță, mall și parcuri aduce un flux constant de clienți potențiali. Astfel, puteți beneficia de un portofoliu diversificat de clienți, inclusiv turiști și angajați din zonele înconjurătoare.

Industria fast-food este într-o continuă creștere, iar această afacere oferă un potențial uriaș de extindere și diversificare a meniului pentru a satisface cerințele în schimbare ale clienților.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul unei afaceri de succes în domeniul fast-food-ului, cu un profil dovedit de profitabilitate și un potențial de dezvoltare considerabil. Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și a afla mai multe despre această oportunitate unică de investiție!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Faianță
Gaz retea
Gresie
Loc de luat masa
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

TODORU LUCIAN-EMANUEL